Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minecraft multiplayer

Od: jayga odpovědí: 3 změna:

chci hrat minecraft multiplayer drive mi to slo napsal sem tam vzdy /login password nebo /register password password a slo to a ted to nejde mame s kamesem server kde hraje i gogo tv a nebo ment gejmr jirka kral atd...

pls poradte mi a ja vam pak napisu IP Adresu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zaprvé, ty lidi, co jsi tam naosal, asi budou podvodníci, tomu skoro vůbec nevěř, a pokud ti tyto příkazy nefungujou, zkontroluj si příslušný plugin na serveru, takovéto přihlašování, totiž není základí funkcí server, ale musí být přiinstalována (plugin). Pluginy jdou nainstalovat poze na bukkit, nebo tekkit, na normální mojang mc server pluginy nejdou. Pokud to fungovalo a ted to nefunfunguje, tak si zkontrulouj ten příslušný plugin, případně ho smaž a nainstaluj znovu...

jaroslavstehlik
Jsem lajk takze nerozumim ani slovo

Dobrá... Tak mi alespoň řekni jak jsi k serveru přišel... Ječstli sis ho někde objednal a oni ti to tam všechno nastavili a vy mohli rovnou hrát, nebo jestli ses v souborech serveru musel hrabat sam...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]