Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Naplněné cartridge se hlásí jako prázdné

Od: silente odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

nechala jsem si doplnit kazety s inkoustem (černobílý i barevný) a dala jsem je zpět do tiskárny.

Stále mi to však hlásí, že kazety jsou prázdné. Jak tuto hlášku mohu obejít? *sok*

"Plniči" mě varovali, že se to může stát, ale jak to obejít už mi neřekli :( *zed*

Předem díky za rady! *palec*

Míša

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

většinou je vtip v tom, že si tiskárna podle chipu na kazetě pamatuje jen 3 poslední. Pak lidé mají doma 3 staré, které dají do tiskárny a potom 4. naplněnou. Tiskárna si již nevzpomene na to, že už ji jednou měla a považuje ji za novou... :) Snad to ostatní potvrdí - tohle je informace 2 roky stará.

silente
hodnocení

A jak z ní mám pro tiskárnu udělat zase tu "starou známou"? A jak zároveň vysvětlit, že je plná, když mi to tiskárna sama neumí říct?

Omlouvám se za hloupé dotazy, ale v životě jsem ručně plněnou kazetu neměla, tak tápu...

silente
hodnocení

Jedná se o :

Tiskárna/kopírka/skener HP PSC 1410

(při přejmenování diskuze to dajako zmizelo ;))

No otázkou je zda to něčemu vadí, u nás to dělá taky,ale jelikož to normálně tiskne tak proč to řešit?

silente
hodnocení

Ta hláška ale tisku vadí, tisk se nedaří spustit. Odkliknu-li hlášku, stejně se vrátí zase jen ta hláška a tisk žádný... *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]