Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi Fleška

Od: med® odpovědí: 9 změna:

Zdravím,

flešku používám cca 5let a dnes mi hlásí že není naformátovaná...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martink*
hodnocení

0x

V praze je řada firem, která umí data zachránit .. do google stačí napsat záchrana dat z usb

med®
15.12.14 12:49
hodnocení

Až tak...

hodnocení

0x

bez ohledu na stáří a kvalitu flešek mi přechod XP - W7 - XP háže také nutný formát..

Nicméně můžete rozvést dotaz? Co vlastně chcete? 5 let stará fleška může být 1 GB - dnes koupíte 16GB za 200,-Kč.. Nebo chcete tu záchranu dat?

doplněno 15.12.14 13:15:

Zkuste tedy dát do jiného PC (pokud možno se stejným operačním systémem) a pokud se detekuje fleška (třeba i po formátu, ale nesmí se nic dalšího nahrávat), můžete zkusit program RECUVA (šikovný nástroj na obnovu dat zdarma).

Pokud jde o data velmi citlivá a drahá, pak tedy firmy pro obnovu dat - počítejte s dražší variantou...

med®
hodnocení

Jde mi o data.

med®
hodnocení

RECUVA: našla hodně, ale ,,pustit-otevřít´´ nejde nic...

au1
hodnocení

0x

na takovouto záchranu dat se mi již několikrát osvědčil prográmek EaseUS Data Recovery

med®
hodnocení

Ten, ale není zdarma?

au1

je to shareware, zdarma lze obnovit 2GB dat

praivo*
hodnocení

0x

Napřed si zkus vyndat z počítače a znovu připojit, případně počítač i restartovat, často to pomůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]