Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zdravím, mám jeden taková retro dotaz. Asi všichni znáte ICQ, dříve jsem ho využíval poměrně často, ale to je už opravdu hooodně let zpět. Napadlo mně, zda se dá nějak obnovit historie chatování s osobami, se kterými jsem si psal. Stáhl jsem si včera nové ICQ, už ani neznám heslo, ale to se dá nějakým způsobem obnovit, nicméně mně zajímá, zda je nějaká možnost obnovit historii chatování + třeba i odeslané fotografie které jsem odesílal lidem po icq. Zda ty fotografie někde ještě lítají, či to bylo vyloženě P2P? Dneska bych se na ty fotografie moc rád podíval, jelikož to byly, pro mně dnes s odstupem času dost cenné fotky, které bych rád obnovil a uložil si je. Je to možné? Moc děkuji za případné reakce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.