Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehrávání automaticky - jak přidat program

Od: skate odpovědí: 4 změna:

ahoj když chci přehrát v pocitaci nejaky film tak jak ho tam vzdycky vlozim tak se mi otevre okno co chci udelat v cem ho chci pehrat atd. a jak do toho okna vlozim aby se mi nabidl i muj prehravac co tam chci dat jak?diky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vojtahavel*
hodnocení

0x

Myslím, že pokud ten přehrávač máš jako výchozí přehrávač videí, měl by se tam ten program přidat, ale jistý si s tím nejsem.

jabraka*
hodnocení

0x

Výchozí přehrávač MPEG je v sekci přístup a výchozí nastavení programů:u XP je to WMP.

je možno nastavit jakýkoliv jiný,pokud je nainstalován.Pokud spouštíš video v tomto formátu,spustí se automaticky.Pokud spouštíš video ve formátu jiném,musíš si ho nastavit,ale musíš mít nainstalovány i příslušné kodeky.

JABRAKA

cybermagefroll*
hodnocení

0x
Klikni pravým tlačítkem myši na soubor. Vyber ze seznamu nabídek Otevřít v programu - Zvolit program... Ten si tam najdi (případně procházet...) a zaškrtni K otevření souboru tohoto typu vždy použít vybraný program
skate
hodnocení

no ja hlupak jsem na to zapomel*zed* diky za pripomenuti;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]