Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám doma ntb s Win8.1. Když jsem ho poprvé zapnul, tak ve Win byl nastaven jazik Hebrejšťina, po nainstalování Češtiny a odinstalování Hebrejštiny není Win 8 úplně počeštěn. Místo písmen s háčky a čárky, se stále objevují Hebrejské znaky. To samé platí i při instalaci nějakého programu. Co s tím mám udělat aby Čeština byla OK?
Děkuji
Asi opět hloupá reakce z mé strany - s tímto jsem se nikdy nesetkal (pokud je systém legální). Zajděte za prodejcem daného systému a reklamujte. Běžná praxe je, že předinstalovaný systém se po spuštění nainstaluje v CZ.
doplněno 15.12.14 09:25: doplněno 15.12.14 10:55:v tom případě se nejedná o přístroj určený pro trh v ČR - proto také čeština je pouze "náhražka"...
Zkuste tedy nejprve z odkazu aktualizovat jazykový balíček... Předpokládám ale, že se to nezlepší. Osobně bych PC vrátil. Pokud je to opravdu super koupě s ohledem na parametry, můžete přeinstalovat na české WIN (třeba W7) a používat externí českou klávesnici přes USB
tak to dopadá, pokud prodejci prodávají výrobky, které nejsou určeny pro český trh s českou lokalizací, problém s češtinou nemusí být v tuto chvíli třeba až tak závažný, ja by se mohlo jevit, mohou nastat horší problémy, např. s licencemi WIN, nekompatibilitou ovladačů, nakonec i problémy se servisem, pokud někdy bude třeba něco opravit,
vrátit prodejci a nebo se dožadovat výměny za výrobek určený pro český trh
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.