Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

AdBlock u videa na Idnes.cz

Od: rres odpovědí: 9 změna:

Ahoj, všimli jste si, že Adblock u videí na Idnes.cz už nefunguje? Nejde to přidat ani ručně. Nevíte co s tím?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jj, potvrzuji. Zřejmě změnili umístění reklam resp video reklam. Blokují se konkrétní servery resp adresy. Kdyby se umístění měnilo každý den skoro by nešlo blokovat. To je asi budoucnost. :-D
doplněno 14.12.14 22:18: Reklama je na stream5.idnes.cz

hodnocení

0x

Nevšiml. Já tam žádnou reklamu nemám. Ani jednu. Možná jen zatím. Jedu na Win7 a Firefoxu.

doplněno 15.12.14 02:36:

Jo pardon. Špatně jsem to přečetl. No jo reklama před videem, ta se jen tak nedá.

doplněno 15.12.14 02:53:

No, buď Adblock zabral nebo už jsem těch videí pustil hodně a Idnes je na mě hodný, ale reklamu před videem už nemám. Ovšem na konci je pořád. No uvidíme zítra.

A mimochodem i po poslední úpravě Streamu, má Adblock problémy. Reklamu na Stream produkty neblokuje už delší dobu a reklamu před videem sice blokuje úspěšně, ovšem pak nejde spustit ani to video. Dříve stačilo párkrát aktualizovat stránku, teď po úpravách se mi to podařilo asi až na potřicáté a u druhého videa jsem to vzdal a Adblock na Streamu vypnul. Naštěstí tam jde reklama přeskočit po 5-ti vteřinách.

hodnocení

0x

Reklama se mi ukáže ale až po videu...

Safari bez flash, vynucený HTML 5, adblock,adblockplus a ghostery...

rv*
hodnocení

0x

Reklamy nemám. Firefox + Adblock + hoooodně dlouhý soubor hosts (přes 500kB).

adblock

filtr:

http://stream*.idnes.cz/*#*

neregistrovany

funguje jste buh!

teapack

Mně to po pokusu o přidání tohoto filtru píše: Neplatný seznam URL. Bude smazán.

Nevíte někdo, co s tím?

adblock

Adblock -> Predvolby filtru -> Vlastni filtry -> Pravidla blokovani reklam -> Pridat filtr

Děkuji na stotisíckrát, funguje to.
Na novinky.cz by jste nevěděl?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]