Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s kopírkou

Od: jenicek* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den doma mám kopírku Hp Deskjet F2180 a pokaždé když zapnu počítač se mi ukáže tabulka zarovnat kazetu tak kliknu zarovnat pak to che vytisknout nějaký obrázek a je hotovo ale je to pokaždý když zapnu pc a také jsem nedávno vyměnoval barevnou barvu od tý doby to ukazuje a zkoušel jsem tu barvu znova vyndat a zandat.Ale největší problém je když vytisknu nějaký text je to trochu rozmazaný ale jen něco když tisknu tak 60% co vytisknu je rozmazaný děkuji předem za odpověd

Problém s kopírkou
výtka
Upozornění od sys ladinpraha 14. 12. 2014 18:48:45
! Pravidlo Z6: je zakázáno pokládat stejnou otázku vícekrát po sobě.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Některý hápéčka chtějí vytisknout zkušební stránku která se po vytištění ještě musí strčit do scanneru a nechat oskenovat. Pak už dají pokoj. Jestli je to tvůj případ nevím. Ta moje dokonce odmítá tisknout cokoli jiného dokud to neoskenuju. Co se týče toho rozmazaného tisku to by měla právě ta funkce zarovnání tiskové hlavy odstranit. Víc ti neporadím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]