Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepovedená odinstalace Avastu?

Od: vosikac* odpovědí: 5 změna:

*modla* zdravim.Po odinstalaci avastu mi zustala jeho ikona v pravem dolnim rohu - rezidentni ochrana.Muze to byt spatnou odinstalaci nebo nejakou jinou chybou?Diky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

I po restartu? Bylo opravdu odinstalováno přes přidat nebo odebrat programy?

vosikac*
hodnocení

asi ne...kde najdu ve viste pridat nebo odebrat programy?

*hi*

al bunda*

Start - > Ovládací panely - > Programy - > a vyber si, co chceš udělat

al bunda*

A nejdřív musíš Avast vypnout a vypnout rezidentní ochranu, jinak ho neodinstaluješ.
BTW proč to vlastně děláš? Lepší antivirus ve freeverzi seženeš jen stěží a kradený NOD (nebo cokoli jiného) je riskantní - součástí cracku může být víc virů a trojanů, než bude profitu, který od toho očekáváš.

Celá cesta je Start - > Ovládací panely - > Programy - > Odinstalovat program.

Ještě bys nám měl asi říct, jak jsi Avast "odinstalovával".

vosikac*
hodnocení

Avast jsem potřeboval odinstalovat,protože když jsem měl zaplou rezidentní ochranu,nenaběhl mi explorer.Jinak vše běželo-ICQ,SKYPE,připojení bylo norm až na to že jsem neotevřel maily,žádnou www stránku,prostě nic.Chtěl jsem ho tedy odinstalovat-nejdříve z plochy,pak ze Startu a programu.To se podařilo,ale zůstal na pravé liště a je funkční.Teť už ve startu nikde není.Zkoušel jsem to i ve vyhledávači-prostě tam není.ALE NA LIŠTĚ JE POŘÁD

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak odinstalovat avast

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]