Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dlouho mi nešly vymazat soubory z koše. Dnes jsem na internetu našla radu - zkusit nastavit rovnou mazání a nepoužívat koš. Když jsem to udělala, soubory se smazaly. Nastavení jsem poté vrátila do původního stavu - aby koš byl používán.
Moje otázka je, proč to tak je? Je to nějaká chyba PC? A co je to za soubory, že nejdou smazat (něco byly fotografie, něco seriály, titulky, soubory - nenašla jsem spojitost)?
Dobrý den, nemusí to být nic závažného a možná by stačil restart PC a opět to zkusit vymazat v tom Koši. Ale, projeďte si PC antivirem, jestli tam něco nemáte. Také by se to mohlo zkusit vymazat tak, že si zvolíte zobrazování skrytých souborů a složek. Pak si najdete na disku C (a i ostatních pokud je HDD rozdělen na více oddílů) složku Recycle Bin, tu otevřete a zkusíte vybrané soubory smazat ručně. Zdravím!
P.S. Recycle Bin = Koš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.