Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chladič u i3-4160

Od: raplik* odpovědí: 8 změna:

Zdarec, mám otazku- myslíte že stačí boxový chladič u i3-4160? nebude se to moc přehřívat? mám nějakej koupit? :)

děkuji, přeji hezký zbytek dne

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Boxové chladiče jsou vždy udělané tak, aby dokázali uchladit CPU, ale už není brána v potaz hlučnost, která je celkem neúnosná.
raplik*
hodnocení

no hlučnost mi nevadí. teď co mám za počítač tak to vrčí jak tryskáč při startu :) takže jsem zvyklej, jde mi jen o to aby se to uchladilo při větší záteži

mases*

Já jsem měl vždy BOXy tiché,a dost a nikdy se CPU nepřehřívalo do 60 v zátěži,ale tak asi jsem měl vždy štestí na dobré kusy a nebo to že je box hlučný už dnes neplatí protože BOXy jsou už mnoho let stejné ale CPU jsou dokonalejší a máně hřejí :)

Ano, já jsem si taky říkal že box je tichý, ale po namontování lepšího chladiče, slyším jen hlavičky hdd.

hodnocení

0x

Pokud nebudeš přetaktovat procesor BOX chladič by měl stačit.

raplik*
hodnocení

Kolik bude normální teplota s box. chladičem? jaká bude při zátěži? a kolik je taková maximální teplota aby se mi to nějak neuvařilo? :-D

Ideální je 60C v zátěži, ale maximu je do 75C.
raplik*
hodnocení

s boxovým chladičem a při zátěži to může mít kolik?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]