Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Odešel mi stávající notebook a tak se rozhoduji pro koupi jiného, třeba i použitého z ,,druhé" ruky...
Líbí se mi MINI notebooky s malým displejem - třeba Asus EEE PC a jeho modelové řady, ty mají displej 10,1
kromě mechaniky ( tu mám externí ) mají snad všechno - wifi, čtečku karet, usbčka, udávají dlouhou výdrž baterie, hdd od 160ti do 500 GB, taktované na 1,6 s ramkou 1 nebo 2 GB
Nejsem si ovšem jistý, zda-li tam rozběhnu i nějaké hry...
Poradíte? Nebo máte někdo nějaké jiné zkušenosti a nápady na ,,lepší" MINI notebook s malým displejem?
Díky.
Sestra má EEE s dvouvláknovým Atomem 1,66 GHz, 2GB RAM a hodil jsem jí tam lehce osekanou verzi Windows 7 Home Premium (Startery stojí opravdu za prd a že by s nima jel noťas svižněji se říct nedá). Na prohlížení internetu a filmy se to dá v pohodě, Youtube taky jakžtakž zvládne, ikdyž u 720p a výš už si nejsem jistý jak to dával... Z her, no, rozjet se tam tak nějak dá třeba Mafia 1, Call of Duty 1 a 2 a další staré hry, a to vždy na úplné minimum a na hranici hratelnosti, takže na hry to vážně není.
doplněno 14.12.14 12:49:Nevím kolik do toho chceš vrazit, ale podíval bych se spíš po nějakém plnohodnotném 12" nebo 13" notebooku, jestli nechceš vyloženě klasiku 15". Ten Atom je fakt výkonově slabota a integrovaná grafika u něho (GMA 950), to je fakt děs.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.