Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fotka puzzle

Od: akrass® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, poraďte mi, chci udělat pro děti soutěž. Fotku na PC, která bude schována pod puzzlem a postupně obracet a soutěžící poznávají, co je na fotce. Kdo nejdřív uhádne, zastaví odkrývání dílků puzzlí a vyhrává. Pomozte mi, jde to přes nějaký program? A jaký? kolik stojí? nebo je něco bez placení? Děkuji moc (fotka je jen dekorativní)

Fotka puzzle

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

takových programů existují 10ky, z freeware mě napadá PicturePuzzle má to základní co potřebujete, ale viděl jsem v praxi JigS@w puzzle je to sice shareware, ale program je perfektní a má dokonce i verzi pro děti. zde je odkaz.

doplněno 15.12.14 21:09:

V tom případě bych si trochu pohrál s power pointem a udělal to jako samoběžící prezentaci, kdyby se jednotlivé dílky třeba po 5 sekundách, nebo po zmáčknutí mezerníku by se odebral jeden dílek, záleží jak se to nastaví. Je to zadarmo a moc času to také nezabere.

hodnocení

To jsme si nerozumněli, možná matu tou ilustrační fotkou. ale já nechci fotku formou puzzle. Já potřebuji, aby byla na PC fotka skryta pod puzzlem a postupně se odkrývala a soutěžící hádají, kdo je schován pod puzzlem ...

hodnocení

0x

Myslím že něco podobného používali v TV soutěžích KUFR a v pořadu Kurňa co to je (moderuje Zedníček), ale ty to měli asi vytvořené na zakázku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]