Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vrátit bluetooth do notebooku?

Od: barbonex* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den potřebuji poradit koupil jsem si před rokem Notebook ASUS a měl jsem tam nainstalován bluetooth, ale před nedávnem zde byl můj syn na návštěvě a nějakým způsobem mi jej odinstaloval. Ikonu zde mám, ale nejde mi spostit. Potřebuji poradit co stím. Nechce se mi jej dávat do servisu a zbytečně platit. Možná je to otázka pár kliknutí. Můžete mi prosím poradit.

Miroslav Ševčík

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x
Dobry den,
A bluetooth mate zapnuty? Neni vypnuty? Ovladace jsou nainstalovany?

podle otázky soudím, že došlo ke smazání nějakého klíčového souboru z programu nebo ovladače. Podívejte se do PC/ovládací panel/přidat nebo odebrat programy a koukněte na nějaký program, kteý bude mít v názvu Bluetooth popř se orientujte podle té ikonky (jejího obrázku). Zjistíte přesný název programu, který pak bude snadné dohledat na internetu - stáhnout - opětovně nainstalovat :)

barbonex*
hodnocení

Jsem úplný začátečník a mám PC tedy Notebook teprve rok a nevím jak to mohu zjistit a tak jej budu muset odnest do opravy. Ale i tak Vám děkuji za odpověď.

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 13. 12. 2014 21:09:18
Bylo by vhodné doplnit typ notebooku a operační systém.

hodnocení

0x

Neni opravdu jen vypnutý? FN+nějaká F klávesa. Nebo nějaký přepínač na noťasu i s wifi...

barbonex*
hodnocení

Mám ASUS asi rok starý s Win8.

Jak vrátit bluetooth do notebooku?

zmačkněte najednou klávesy fn (vedle levého ctrl) a f2 možná to pomůže..

bbbb
hodnocení

0x

asus.com/... Na této stránce je odkaz na bluetooth ovladač jen zkontrolujte verzi operačního systému stáhnout a nainstalovat snad zvládnete držím palec.

barbonex*
hodnocení

Tak to akurát zaplo režim letadlo a to je vše a při opětovném zmáčknutí mi to vyplo Notebook a již se mi nezobrazuje ikona bluetoot.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]