Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřebuji poradit koupil jsem si před rokem Notebook ASUS a měl jsem tam nainstalován bluetooth, ale před nedávnem zde byl můj syn na návštěvě a nějakým způsobem mi jej odinstaloval. Ikonu zde mám, ale nejde mi spostit. Potřebuji poradit co stím. Nechce se mi jej dávat do servisu a zbytečně platit. Možná je to otázka pár kliknutí. Můžete mi prosím poradit.
Miroslav Ševčík
podle otázky soudím, že došlo ke smazání nějakého klíčového souboru z programu nebo ovladače. Podívejte se do PC/ovládací panel/přidat nebo odebrat programy a koukněte na nějaký program, kteý bude mít v názvu Bluetooth popř se orientujte podle té ikonky (jejího obrázku). Zjistíte přesný název programu, který pak bude snadné dohledat na internetu - stáhnout - opětovně nainstalovat
asus.com/... Na této stránce je odkaz na bluetooth ovladač jen zkontrolujte verzi operačního systému stáhnout a nainstalovat snad zvládnete držím palec.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.