Nejste přihlášen/a.
tak dobře no... byl by jste tak laskavej a poskládal mi herní počítač do 17 max do 17 a půl tisíce s WIN 8? děkuji
Tady jsem ti sestavil - jenom si musíš vybrat skříň (každému se líbí jiná) a dát win 8. Potom ještě možnost vyměnit 4GB RAM za 8GB RAM (já mám 4 GB a žádná hra nedokázala zatím využít ani 3 GB co jsem hrál). Ale myslím, že ten příplatek 1500kč pro větší výkon stačí. gpuboss.com/... Tady vidíš rozdíl mezi grafikou co je v tom sestaveném a mém PC (grafy dole). + Grafika jde ještě přetaktovat, takže výkon kolem 15%+ Sestavené sestavy od firem jsou vždy předražené, vždy se vyplatí složit PC.
doplněno 12.12.14 22:55: czc.cz/...doplněno 12.12.14 23:09: Navíc když počítám cenu os přetáhl jsi limit o 1000kč.
Tak samozřejmě jestli to je člověk, který bude každých 5 měsíců měnit grafiku, tak se to vyplatí. Ale jelikož z vyjadřování tazatele to bude tak, že chce PC a nevyměňovat 5 let nic, tak je lepší silnější grafika od začátku.
děkuji, ale stejně asi koupím tento tsbohemia.cz/... jistota je jistota.. a postupně budu vylepšovat.. rozjel bych na tom co jsem ted napsal battlefield 4 multiplayer? na jakou grafiku a na jaký fps? a rozlišení?
no tak o 50% bych neřekl... a nechci prostě skládanej tedy hlavně u czc podle zkušeností... známej si nechal sestavit pc u czc a kabely po celé skříní a divím se že to drželo v celku... serou na to když je to zadarmo -,-
doplněno 12.12.14 23:20: Omlouvám se za chyby, píšu po tmě.
czc.cz/...
Nesrovnatelně výkonější než ten alzácký šunt.
0x
Vyberte si z tadyztěch, + si tam vyberte lepší chladič (ten boxovej co tam je je nedostačující a uřvanej) + windows 2500 Kč game.wolfgad.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.