Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xbox 360 nebo xbox one

Od: asdf* odpovědí: 6 změna:
Dítko by chtělo k vánocům xbox, zjistil jsem, že jsou dva. Který vybrat? Pokud tak bych si asi zahrál také.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

losmajos7
hodnocení

1x

Sám mám doma Xbox 360 s kinectem (to je ta starší verze) a jsem spokojen... ted je otázka jestli to chcete z kinectem nebo bez... to je taková věc kterou se ovládá hra pomocí pohybů svého těla, většinou sporty. Za ty peníze bych už vzal Xbox one, vyplatí se to víc... ale hardwerově je Play Station lepší. Je to na Vás :)

asdf*
hodnocení

Playstation - další brouk do hlavy. Jinak s kinectem počítám.

hodnocení

0x

Xbox 360 je na trhu déle je na to víc her a je levnější

Xbox one je na trhu krátkou dobu hry jsou dražší než u Xbox360, je výkonější a dražší

au1
hodnocení

0x
360 chipovanou, jednoznacne. Spousta her ke stazeni, vykon dostacujici. Naprosta spokojenost.

hanysseq*
hodnocení

0x
Zdravim,
je to na Vas kolik chcete ivestovat. Pokud se nebojite do toho vlozit vice, rozhodne bych kopil konzoli nove generace. To je xbox one a play station 4. Lepsi grafika, lepe propracovane hry. Cena je kolem 10-15 tisic.
Pokud nechcete ivestovat vice, radim koupit o neco starsi konzoli a to je xbox 360. Sam jednu mam a jsem velice spokojeny. U xboxu 360 lze provest tzv. flash, coz vam umozni hrat stahovane hry, ze za ne nemusite platit, navic muzete dokoupit kinect a hrat i s tim.
Hodne stesti.
losmajos7
13.12.14 11:51

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]