Sám mám doma Xbox 360 s kinectem (to je ta starší verze) a jsem spokojen... ted je otázka jestli to chcete z kinectem nebo bez... to je taková věc kterou se ovládá hra pomocí pohybů svého těla, většinou sporty. Za ty peníze bych už vzal Xbox one, vyplatí se to víc... ale hardwerově je Play Station lepší. Je to na Vás
asdf*
Playstation - další brouk do hlavy. Jinak s kinectem počítám.
Zdravim, je to na Vas kolik chcete ivestovat. Pokud se nebojite do toho vlozit vice, rozhodne bych kopil konzoli nove generace. To je xbox one a play station 4. Lepsi grafika, lepe propracovane hry. Cena je kolem 10-15 tisic. Pokud nechcete ivestovat vice, radim koupit o neco starsi konzoli a to je xbox 360. Sam jednu mam a jsem velice spokojeny. U xboxu 360 lze provest tzv. flash, coz vam umozni hrat stahovane hry, ze za ne nemusite platit, navic muzete dokoupit kinect a hrat i s tim. Hodne stesti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.