Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej PC

Od: med® odpovědí: 27 změna:

Zdravím,

co mám vše napsat do inzerátu a kde tyto údaje najdu? Program co to zjistí nechci ! Děkuji.

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud ne program, tak rozebrat celý pc sundat chladiče z gpu a cpu na nich je přesný název... Není lepší stáhnout program, který vše vypíše?
med®
hodnocení

Je to staré PC... nevím jak připojit k internet...

Stáhni v jiném PC ten program na flešku a tu pak připoj ke staré plečce.

med®
hodnocení

Flešku tam nenarvu.

Tak cédéčko nebo disketu :) Nebo je to ještě na magneťák?

med®
hodnocení

Je to na pekáč.

hodnocení

0x

do inzerátu napište:

"prodám staré PC neznámého typu a roku výroby, ani na internet nejde připojit, vhodné na náhradní díly nebo pro sběratele"

med®
hodnocení

Typ znám, internet připojit asi půjde, zas tak starý není 386...486...

hodnocení

0x

Hlavne ho vyfot! Spousta parametru se da priblizne odvodit ze vzhledu.

med®
12.12.14 19:41
hodnocení

Ano.

hodnocení

0x

A jde spustit? Při spuštění se zjistí deska, procesor, ramka, disk... stačí koukat, případně do biosu

med®
hodnocení

Ano, ale nestíhám a nevím co opsat...

Do biosu se vleze přes klávesu DEL, F2, nebo jiné, ale píše se to při staru. Jinak pokud nestíháš tak zkusi klávesu pause (break)

k2
hodnocení

0x

Neco najdete v Start->Spustit->"dxdiag"
Ale pokud je to ten pocitac s win98, tak je bezceny.

med®
hodnocení

Je tam Win XP HOME EDITION, musím k tomu dát CD s Win? Nemohu ho najít...

johan*
hodnocení

0x

486 zas tak starý není? Vžyť se přestaly vyrábět před více než dvaceti lety!

med®
hodnocení

486 to není !

pilivoj*
hodnocení

0x

Program EVEREST, ten ti vypíše vše co tam máš, i jakej máš připojenej monitor.Vám stačí starší verze ty jsou free.

Najdete na uloz.to

ulož.to raději ne... Když už tak se slunečnice: slunecnice.cz/... Na uložtu se můžete snadno nechat nachytat, zváště pokud jde o aplikace...

restartx
hodnocení

0x

Neztrácet čas debilními dotazy na váš PC a raději ho dát do popelnice - podle toho co píšete tak stejně za něj nedostanete víc než 12kč.

Nebo napsat inzerát s následujícím zněním: mám doma pekáč, třeba se někomu bude hodit na kachnu. cena 12kč i s poštovným.

med®
hodnocení

PC prodán za 2500,-

Gratulace! - jak je vidět, právě jste prodal PC v hodnotě 15000,- za zlomek ceny !

Tedy alespoň podle popisu PC by se mohlo jednat o superkousek, který byl jen bez OS a provizorně bylo nainstalováno XP :)

Teda tak prodělat kalhoty.. to jsem dlouho neviděl

doplněno 08.01.15 10:44:

pavouku, asi to nebylo poznat - bylo to ironicky psáno - 15 x tu chtěl vědět, jak zjistit, co vlastně doma má. 15x mu odpověděli možnosti - nikdy tu neuvedl jedinou věc o PC - jen že to má XP a že to není 486...

Pak se chlubí, že to prodal za 2500...

doplněno 08.01.15 10:45:

pardon - jen 10x a 10x :)

no nevím, kde jste z diskuse vzal tu jistotu, že prodělal, když mu tady radili, aby to hodil do popelnice

doplněno 08.01.15 10:47:

@jmlc, tak to jsem opravdu nepochopil, že to je ironie *smich*

med®
hodnocení

Původní cena 30 000,-

já mám PC, který doma už skoro nikdo vůbec nepoužívá, z roku 2004, původní cena 43 000,- a dneska bych za něj nedostal ani ty 2,5, i když prošel několika upgrady HW

med®
hodnocení

3, 5´´ hdd !

Původní cena nikoho nezajímá a 3,5 palcovej HDD má dnes 99% stolních počítačů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]