Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
co mám vše napsat do inzerátu a kde tyto údaje najdu? Program co to zjistí nechci ! Děkuji.
Program EVEREST, ten ti vypíše vše co tam máš, i jakej máš připojenej monitor.Vám stačí starší verze ty jsou free.
Najdete na uloz.to
ulož.to raději ne... Když už tak se slunečnice: slunecnice.cz/... Na uložtu se můžete snadno nechat nachytat, zváště pokud jde o aplikace...
Neztrácet čas debilními dotazy na váš PC a raději ho dát do popelnice - podle toho co píšete tak stejně za něj nedostanete víc než 12kč.
Nebo napsat inzerát s následujícím zněním: mám doma pekáč, třeba se někomu bude hodit na kachnu. cena 12kč i s poštovným.
Gratulace! - jak je vidět, právě jste prodal PC v hodnotě 15000,- za zlomek ceny !
Tedy alespoň podle popisu PC by se mohlo jednat o superkousek, který byl jen bez OS a provizorně bylo nainstalováno XP
Teda tak prodělat kalhoty.. to jsem dlouho neviděl
doplněno 08.01.15 10:44:pavouku, asi to nebylo poznat - bylo to ironicky psáno - 15 x tu chtěl vědět, jak zjistit, co vlastně doma má. 15x mu odpověděli možnosti - nikdy tu neuvedl jedinou věc o PC - jen že to má XP a že to není 486...
Pak se chlubí, že to prodal za 2500...
doplněno 08.01.15 10:45:pardon - jen 10x a 10x
no nevím, kde jste z diskuse vzal tu jistotu, že prodělal, když mu tady radili, aby to hodil do popelnice
@jmlc, tak to jsem opravdu nepochopil, že to je ironie
já mám PC, který doma už skoro nikdo vůbec nepoužívá, z roku 2004, původní cena 43 000,- a dneska bych za něj nedostal ani ty 2,5, i když prošel několika upgrady HW
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.