Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou grafickou kartu s HDMI

Od: qwef odpovědí: 6 změna:

dobrý den, řeším problém s propojením PC na TV. V PC je karta s konektorem AVI (GeForce 7300LE), tu chci nahradit pasivní kartou co umožní připojit TV přes HDMI .

mám PC : Win XP pro, deska ASrock N68C, Nvidia, AMD Athlon 64 x2 4000, TV Samsung.

díval jsem se na karty: myslíte že by šla MSI R5450-MD1GD3H/...anebo jinou? hry neprovozuji, max editace filmu ale chtěl bych aby umožnila současně film na TV a práci na PC.

taky nevím jak zprovoznit zvuk. Někde jsem četl že HDMI obsahuje i zvuk, je to pravda?

za rady a doporučení moc děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vpodstatě lze jakoukoli kartu z této kategorie (HTPC), jen nevím, jak to bude s kompatibilitou u XP, aby kvůli ovladačům fungovalo nastavení Catalystu a zobrazovaní pracovních ploch správně. Zvuk přenáší, jen je potřeba jej podle potřeby přepínat (PC/TV) v ovládání zvuku. Se stejnou kartou od Sapphire mám dobrou zkušenost, na Vistě fungovala bezvadně.

rv*
hodnocení

0x

U pasívní karty jsem se setkal s tím, že se neuchladila.

Záleží jak na čem. V případě tazatelovy sestavy a jejího plánovaného použití tato pasivní karta naprosto stačí, pokud bude větrání skříně takové, že na výstupu bude například ventilátor 120 mm do 1000 otáček.

qwef
hodnocení

díky za rady, prohlížel jsem i jiné karty, pohledem do compu jsem zjistil že se mám k dispozici pouze jeden slot.(dvouslot se nevejde) Další co jsem našel na alze je alza.cz/... - které by jste dali přednost?

qwef
hodnocení

hledám na netu něco o kompatibilitě těchto GK s deskou ASrock N68C-S UCC ale bez výsledku. Je to přec jenom starší deska a nechci šlápnout vedle. Prosím o váš názor. díky

Už jsem to napsal nahoře. Hardvarová kompatibilita u obou karet je-PCIexpress x16. Jen nelze zaručit správnou funkci ovladačů pro WinXP.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]