Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook boot chyba win 8

Od: leny* odpovědí: 1 změna:

Zdar, mam notebook za 18 000 Acer... stary 3 mesice... jel uplne v pohode dnes rano jsem ho zapnul misto obvykleho pipnuti pri startu zapipal notebook cca 10x a misto hlavni obrazovky mi najela jenom obrazovka boot.. ktera se neda vypnout... a neda se pokracovat dal ani kdyz dam ukoncit ani ulozit a ukoncit pokazde mi najede znova obrazovka boot na internetu jsem nasel na win 8 (ktere mam i ja) stejne chyby ale nikdo si stim nevi rady.. mel to uz nekdo nebo zna nekdo odpoved na opravu? Díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ablij
hodnocení

0x
Ahoj měl jsem stejnej problém.Máš v hajzlu Harddisk a budeš ho muset buď reklamovat nebo ho nechat opravit.Pokud to máš ještě v záruce tak v poho.Jinak nevím kolik stojí oprava.Ale příprav se že možná přijde o vše cos tam doposud měl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]