Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomooc,asi jsem udělala chybu

Od: zdenula* odpovědí: 8 změna:

Ahoj,nevím,jestli jsem neudělala chybu,došel mi e mail,po kliknuti pro otevření danného e mailu se mi otevřel odkaz na spuštění microsoft office uotlock,no a já to udělala.Jak to zrušit,pokud to byla chyba,nebo je to v pořádku?díky moc,z

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Kam Vám přišel e-mail? Stahujete e-maily do PC, nebo s elektronickou poštou pracujete přímo v prohlížeči? Tak, jak popisujete, se chovají odkazy na některých webech ... (Podle mne jste chybu neudělala.)

zdenula*
hodnocení

Ahoj,e-mail mi přišel normálně do mé e- mailové schránky na seznamu.Vylekalo mě to,že přijaté e-maily mi někam zmizely. .

iz*

Jaký program používáte pro přístup k elektronické poště? Seznam není program, to je poskytovatel schránky (e-mailové adresy). Používáte nějaký program pro stahování pošty do PC, nebo se na Seznam přihlašujete v prohlížeči (jakém)?

zdenula*
hodnocení

Zdravím, ivzez® děkuji za vaši radu a odpověď,chybu jsem udělala,i když ne tak velkou.Při otvírání došlého e-mailu jsem si celý tento outlook stáhla.Zašla jsem si s ntb za prodejcem,který je zároveň taky servis(mann).Poprosila jsem ho,aby mi ho odinstaloval.Pro mne by byl nevyužitý,tak co s ním.Ještě jednou děkuji.z

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, na Seznamu se pošta ztrácí více lidem, ale kde je problém nevím. Tedy, je na straně Seznamu. Otevřít mail můžete, ale pozor na přílohy nebo odkazy v něm obsažené.

Nemusí se nic stát, ale můžete si do PC něco ošklivého stáhnout. Pokud neznáte odesílatele, tak to raději nedělejte. Zdravím!

doplněno 12.12.14 22:52:

Nemáte zač.

zdenula*
hodnocení

Díky ben®,přesně tuto chybu jsem udělala.Nevím,jak se mi to povedlo vždycky jsem si na tohle dávala pozor.Teď mám nový ntb a jsem asi trochu nepozorná-vím,že to vypadá jako hloupá výmluva,ale bohužel... Jinak všem děkuji za rady.z

stirecek*
hodnocení

0x
Tak Outlook je na použití komfortnější a lepší než samotné přihlašování na seznam. Ja používám thurdebind nebo jak se to píše, stačí jedenkrát kliknout a všechny e-maily se mi stáhnou ze všech pěti schránek, mám je pěkně pohromadě. V tel mám taky klienta, nemusím se pokaždé prihlasovat, několikrát za den, několikrát za hodinu. Dle nastavení klienta se e-maily můžou ze serveru smaznout, záleží jak je klient nastavený. Takže ja bez klienta ee...
doplněno 17.12.14 17:28: Zdenulo nemám to k práci, taky pro osobní potřebu. Jde o to, ze se nemusíš pokaždé na seznam.cz prihlasovat. Prostě pustíš PC a e-maily se hned načtou nebo průběžně přichází. Člověk je nemusí ani hlídat, v PC vyjede upozornění na nový email, taktéž telefon sám upozorní. Ale ono te to stejně za chvíli přestane bavit, se pořad prihlasovat :) Zvlášť pokud budeš mít více adres...
zdenula*
hodnocení

Zdravím stirecek®,díky za odpověď,tuhle službu bych asi nevyužila.E-maily používá jen pro osobní potřebu.Pokud bych to používala k práci tak by se mi to vyplatilo.díky z

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]