Nejste přihlášen/a.
Ahoj,nevím,jestli jsem neudělala chybu,došel mi e mail,po kliknuti pro otevření danného e mailu se mi otevřel odkaz na spuštění microsoft office uotlock,no a já to udělala.Jak to zrušit,pokud to byla chyba,nebo je to v pořádku?díky moc,z
Kam Vám přišel e-mail? Stahujete e-maily do PC, nebo s elektronickou poštou pracujete přímo v prohlížeči? Tak, jak popisujete, se chovají odkazy na některých webech ... (Podle mne jste chybu neudělala.)
Ahoj,e-mail mi přišel normálně do mé e- mailové schránky na seznamu.Vylekalo mě to,že přijaté e-maily mi někam zmizely. .
Jaký program používáte pro přístup k elektronické poště? Seznam není program, to je poskytovatel schránky (e-mailové adresy). Používáte nějaký program pro stahování pošty do PC, nebo se na Seznam přihlašujete v prohlížeči (jakém)?
Zdravím, ivzez® děkuji za vaši radu a odpověď,chybu jsem udělala,i když ne tak velkou.Při otvírání došlého e-mailu jsem si celý tento outlook stáhla.Zašla jsem si s ntb za prodejcem,který je zároveň taky servis(mann).Poprosila jsem ho,aby mi ho odinstaloval.Pro mne by byl nevyužitý,tak co s ním.Ještě jednou děkuji.z
Dobrý den, na Seznamu se pošta ztrácí více lidem, ale kde je problém nevím. Tedy, je na straně Seznamu. Otevřít mail můžete, ale pozor na přílohy nebo odkazy v něm obsažené.
Nemusí se nic stát, ale můžete si do PC něco ošklivého stáhnout. Pokud neznáte odesílatele, tak to raději nedělejte. Zdravím!
doplněno 12.12.14 22:52:Nemáte zač.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.