Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hry vypálené v ISO nejdou spustit

Od: remisak* odpovědí: 8 změna:

Zdravím, stáhl jsem si hru Vietcong v iso vypálil obraz na DVD+RW spustil a nainstaloval, vše proběhlo OK ale hra se nespustí, po kliknutí na ikonu se DVD stále točí a nic. Toto není první hra která nejde. Mám NB Asus a Win 7.

Díky za odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, instalace proběhla, tak bude spustitelný zástupce té hry asi na Ploše nebo v nabídce Start. Kde tu hru spouštíte Vy? Zdravím!

doplněno 09.12.14 17:20:

Zkuste postup viz odkaz - nastavit si kompatibilitu: zaparit.cz/...

doplněno 10.12.14 11:36:

Nemáte zač.

remisak*
hodnocení

Mám zástupce jak na ploše tak v nabídce ani z jednoho nejde, ve složce Program files nainstalovaná je.

remisak*
hodnocení

Velice děkuji vše funguje jak má, pomohl odkaz na přenastavení Vietkong exe. Mohlo mne to napadnout hned jednu aplikaci již tímto způsobem upravuji.

Ještě jednou díky

hodnocení

0x

Všechny které Vám nešly jste vypaloval na RW disk?

remisak*
hodnocení

Některé byli na klasických DVD, nyní nevím zda na + nebo -

remisak*
hodnocení

Díky již je problém vyřešen dle rady Bena

zepe*
hodnocení

0x

A co nainstalovat přímo z iso souboru? DAEMON Tools a připojit iso.Samozřejmě to origoš nebude takže správně nakopirovat již zmíněný soubor *palec*

remisak*
hodnocení

Dík již to funguje dle rady Bena

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]