Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Scrabble on-line

Od: beruska* odpovědí: 12 změna:

Může mi prosím někdo poradit internetovou stránku, na které můžu hrát hru Scrabble proti počítači? Ale nechci ji stahovat, jen bych ráda klikla na stránku a hrála. Díky

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

my*
hodnocení

1x
beruska*
hodnocení

Děkuju za adresy, ale vypadá to, že tam se to hraje jen proti lidem. Fakt nejsou nějaké stránky, kde se hraje proti počítači. Zkoušela jsem to hledat, ale asi blbě..

hodnocení

1x

ještě www.hry.cz říkají tomu slovní fotbal, ale v podstatě je to zajímavější scrabble proti lidem ;)

cybermagefroll*
hodnocení

0x
Proti počítači na internetu? No je to možný, už jsem viděl ledacos:) Každopádně tady si můžeš zahrát proti živím lidem. herna.net/...
beruska*
hodnocení

Nechci hrát proti živým lidem, protože jsem to ještě nehrála a neznám přesná pravidla, takže to zatím nechci nikomu kazit. Až to nastuduju tak to zkusím naostro. Ale i tak dík Beruška

al bunda*

Tak si stáhni program na scrabble do počítače, nainstaluj si a hrej.
Vyber si slunecnice.cz/...

my*

proč dáváš můj odkaz dvakrát?

al bunda*

Mrkni na čas, kdy byla odpověď vložena. Nemusel to být úmysl. ;)

beruska*
hodnocení

Jestli je ta otázka na mě, tak nevím o čem je řeč. Jsem tu dnes prvně, tak mám málo zkušeností, ale dala jsem jen odpovědět a pak napsala text, tak nevím...

al bunda*

Není na tebe, neřeš to.
Čti odpovědi.

my*
hodnocení

0x

Myslel jsem @cybermagefroll ne tebe berusko

jinak na tom mojem prvním odkazu myslím hraješ proti pc ale je to c aj :o)

cybermagefroll*
Věř tomu, že to nebylo záměrně:) Zkrátka jsem si vyhodil několik oken z otázkama a hledal odpověď. Většinou otázku otevřu ještě jednou před odpovědí, jestli někdo mezitím neodpověděl (ale i tak je tam časová prodleva, poradte.cz se mi načítá v Opeře obvzlášť pomalu), ale tentokrát jsem to zkrátka neudělal. Jinak duplicitní odpovědi se prostě občas objeví (i mě se to už stalo), ale zase nějak mě to netrápí :) ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]