Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde za žádnou cenu stáhnout antivirus

Od: ciko odpovědí: 6 změna:

ahoj, nemám momentálně žádný antivirák, kterýkoli chci stáhnout (zdarma) tak jak se odpočátá stahování napíš se - chyba - zablokováno - jak ho mám stáhnout? děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Odkud stahujete a jaký program? Stáhněte si antivir přímo od výrobce, tam byste na žádné odpočítávání ani blokování narazit neměl.

torr
hodnocení

0x

A co takhle si stahnout u někoho jiného a naistalovat z flashky? třeba ...snad dneska není jen cesta VŠE jen stahovat pokud to nejde i za cenu utratit nějaký peníz...

ciko
hodnocení

a co když mi je teprve 15 a chodím do ZŠ, nemám prachy, nevydělávám, kapesné taky nemám, hm

hodnocení

0x

Pokud máš Windows, tak antivirák zcela jistě máš. Do sedmiček to byl Microsoft Security Essentials, od osmiček je to Windows Defender.

ciko
hodnocení

mám X¨P, skončila mi dokonce smlouva s XP, ale memůžu instalovat nový...

filip17*

jen skončila podpora, žádná smlouva. avast.com/... i tady se ti úkáže blokace?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]