Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit minecraft?

Od: mmmkkk odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mohu se zeptat kde přesně na jaké stránce koupit minecraft a kde je to bezpečné?

Mohu to třeba koupit zde? minecraft.net/...

Ale to bych si musela nejdříve asi založit účet, že?

Dík.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kostraxx*
hodnocení

0x

Kup si ho na Aukro.cz

mmmkkk
hodnocení

Jako myslím na PC. Na PC ale přece není CD přeci, ne? To jen na Xbox a tak...

kostraxx*

Třeba tady aukro.cz/...

To je že ty pošleš KČ a on ti pošle kód :)

mmmkkk
hodnocení

Aha a ten kód mám pak zadat na ty oficiální stránky a normálně mi to půjde a půjde mi tam dát ten skin a vše?

fiser22*
hodnocení

0x

Na Aukru je ale potřeba se připravit i na možnost že klíč už může být někde použitý takže nefunkční... Dá se koupit i přímo na Minceraft.net přičemž ušetříte cca 200 kč oproti tomu aukru zta 680kč

nekdo*
hodnocení

0x

Hlavně to nekupuj na Aukru! Je to nelegální, často z kradených kreditek! Takže po nějaké době ti to zablokují, případně na jednom účtu bude hrát více lidí. Což je podraz od toho prodejce. Kup to úplně normálně na http://minecraft.net a jestli nemáš PayPal nebo paltební kartu pro platby na netu, tak zaběhni do nejbližší trafiky, požádej o 2 PaysafeCard na 300, jako platební metodu na tom webu vyber právě paysafku a poté stačí jen vložit kódy z paysafky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]