Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klavesova zkratka HDMI

Od: capumpor* odpovědí: 6 změna:

Mam notebook Acer 5820TG přepnuty na 32bit s nainstalovaným Win XP a připojený k externímu monitoru crt, protože mi prasknul LCD displej. Dostal jsem použitý LCD monitor a chtěl jsem ho vyměnit, ale od té doby nefunguje VGA konektor, asi se tam něco poškodilo. Ale žádné mechanické poškození není vidět. Nefunguje tady ani ten CRT monitor, ale jinde ano. Potřeboval bych poradit jak přepnout zobrazení do HDMI nějakou klavesovou zkratkou, když nemám z notebooku žádný obraz. Zkoušel jsem FN + F1 až F12 a nic.

Děkuji moc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

HDMI, by se mělo nastavit automaticky, klikněte pravym na plochu a dejte vlastnosti pak klikněte na kartu nastavení, pokud tam nebudou dvě obrazovky, tak mne momentálně nic konkrétního nenapadá.. Mimochodem to VGA by mělo fungovat stisknutím Fn a F5, jako u HDMI...

stenlycich*

Nevím tedy jak to je u XP ale u win7 se to automaticky připojí.Takže pokud nejde VGA a HDMI se taky nechce připojit tak bude asi taky ko.Nebo skusit win7 přece jen XP už nevydává aktualizace.

doplněno 23.12.14 11:58:

PS: ještě prosímtě máš ntb na nabíječce?jestli né tak ntb jede jen na sdílenou (integrovanou) grafickou kartu kvůli uspoře a ta nemusí pracovat s hdmi skus ho, připojit k síti.

"Pravým na plochu, dejte vlastnosti ... Tož to teda poslepu půjde jen vééélmi obtížně. Troufám si tipnout že vůbec. :-D

"Potřeboval bych poradit jak přepnout zobrazení do HDMI nějakou klavesovou zkratkou, když nemám z notebooku žádný obraz."

doplněno 23.12.14 22:07:

@blechta: Zkusím vám to převyprávět.

Mam notebook ... připojený k externímu monitoru crt, protože mi prasknul LCD displej. Dostal jsem externí LCD monitor, vyzkoušel, nejede, ale od té doby nejede vga konektor na noťasu. Ani s tím CRT. Chci ho napojit na HDMI, ale taky to nejede. Tak mě napadlo jestli to nejde na HDMI přepnout ručně.

Lepší? :)

A jó *smich* ... Toho jsem si nevšiml... Ja myslel že to LCD v tom notebooku vyměnil a že aspoň něco vidí... Nuže pokud nic nevidí, tak to je bledé... Snad neodešla grafika... Nějak jsem to ale stejně nepochopil... Takže tazatel vyměnil ono LCD a po výměně už nevidí vůbec nic? Možná to zní blbě, ale co zkusit to lcd odpojit?

stenlycich*

Podle mě mu lcd nejde a chce skusit externí monitor přes hdmi.

hodnocení

0x

A jak víš že máš nabootované win?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]