Nejste přihlášen/a.
DD, jakým kabel mám připojit monitor? Mám na výběr DVI nebo DisplayPORT. Který je lepší (kvalita obrazu)?
Obecně se říkává, že HDMI je lepší... ale myslím, že lidské oko toho moc nerozezná... jaké máte rozlišení? Co máte za monitor?
doplněno 07.12.14 16:29:Já zatím viděl kombinaci jen s HDMI - proto moje volba.. pokud však má tazatel DVI nebo VGA tu drouho stranu kabelu, pak si troufám tvrdit, že je to úplně jedno...
Ono ve finále prostě závisí vše na TV/monitoru, jejich rozlišení a kartě, její nastavení... Běžné oko nedokáže rozlišit rozdíl kvality.
Doplním více informací ...
Na grafické kartě mám 1x DisplayPORT, 1x HDMI, 2x DVI. HDMI použít nemohu, protože pomocí něho mám propojenou TV. Monitor má jak DisplayPORT, DVI i HDMI. HDMI rozbočovač použít nemohu, na TV chci zobrazovat jinný obraz než na monitoru ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.