Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vyskytla se mi následující chyba a v nápovědě se píše následující:
"Došlo k chybě, která má vliv na používání systému Office. Získejte další informace o této chybě nebo se obraťte s kódem na tým podpory"
V nápovědě pak:
Proč se zobrazuje zpráva Chyba systému Microsoft Office Professional Plus?
Chyba systému Microsoft Office Professional Plus je obecná chybová zpráva, která se zobrazuje z různých příčin.
Restartování počítače
Jednou z možností, jak lze tuto chybu vyřešit, je restartovat počítač. Pokud se tato zpráva zobrazí znovu, obraťte se na svého správce.
Nesprávné nastavení hodin počítače
Dalším důvodem pro zobrazení této obecné chybové zprávy je nesprávné nastavení hodin počítače. Zkontrolujte, zda hodiny počítače zobrazují správné datum a čas, restartujte počítač a pokuste se znovu dokončit instalaci nebo aktivaci systému Office.
Použít na: Access 2010, Excel 2010, InfoPath 2010, OneNote 2010, Outlook 2010, PowerPoint 2010, Publisher 2010, Groove 2010, Word 2010"
Moje otázka: Kde mohu zjistit nastavení hodin počítače? Kde zjistím, jakého mám Správce, jaký Správce je tímto myšlen?(poznámka: Chyba se mi zobrazuje i po restartování počítače)
doplněno 07.12.14 12:53:Děkuji oběma za odpověď, tak to vypadá, že v tomhle chyba nebude. PC mám doma, takže Správcem jsem tedy nejspíš já sám.
Datum a čas v PC souhlasí, po restartování se nemění. Přesnost času podle Time. is je zpoždění o 0,4 sekundy, což by (asi) neměl být až takový problém.
Má někdo ještě nějaký typ, co mohu zkusit jiného?
Už jste Ms Office aktivoval?
Já bych začala opravou instalace.
doplněno 07.12.14 15:22:Po instalaci placených produktů od Microsoftu je potřeba je do (tuším) 30 dnů aktivovat. Opravou instalace míním znovu spustit Setup a z nabídky vybrat "opravit instalaci" (mám starší Office, možná se to v novějších verzích jmenuje trošku jinak).
Co přesně prosím vás myslíte aktivací a opravou instalace? Jak mám tedy nyní postupovat? Děkuji
Dobrý den, hodiny vidíte asi na Hlavním panelu (to je ten "proužek" dole) na pravé straně.
Potom se podíváte na nějaké hodiny v bytě a porovnáte čas a hlavně datum (ten je zase v kalendáři). Pokud to nesedí, tak to nastavení změníte na aktuální. Kdyby se čas a datum po restartu PC zase změnil na neaktuální, tak je zřejmě už špatná baterie u BIOSu uvnitř PC. Tím správcem je myšlen ten, kdo se přihlašuje k PC jako administrátor (doma asi Vy). Zdravím!
doplněno 07.12.14 13:10:Kdy se ta hláška vyskytla? Po nové instalaci programu? Po jeho pádu? Je program dobře nastaven?
Je ta hláška a program se vůbec nespustí nebo až po spuštění programu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.