Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

P zrychlení počítače

Od: ludmila1955* odpovědí: 9 změna:

prosím múže mi někdo poradit,vyčerpala jsem všechny možnosti na zryclení počítače a tak jsem si zakoupila program" P zrychlení počítače"má s tím někdo zkušenost?je fakt že na zkoušku šlape ale už se stalo že mi vypadl modul a po restasrtování zas naskočil tak doufám že jsem nevyhodila zbytečně 400kč,koupil si ho také někdo?díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Svatá prostoto, na zrychlení počítače se nic nekupuje. Ten vypadnutý modul má být co?

au1

kupuje, třeba procesor, SSD, grafika... :)

Tak mě nechytej za slovo. Já měl na myslil pochybné aplikace, které jsou k hov..ničemu.

ludmila1955*
hodnocení

nevím ale zkrátka to vypadlo jak jsem již psala za blbost se platí

rv*
hodnocení

0x

Škoda peněz. jak se "pomalost" počítače projevovala?

ludmila1955*
hodnocení

strašně dlouho se načítaly stránky a na aukru to trvalo věčnost možná jsem udělala blbost ale už jsem to bohužel zaplatila ale zablbost se platí

lindaf*

na pročištění počítače stačí Ccleaner, tuhle blbost za 400 znám taky, a je to to nejhorší co je, najde ti to mraky chyb a pak zaplať, aby ti je to odstranilo, příště zkus raději nějdříve něco zdarma. :) stačí mrknout na slunecnice.cz najdeš toho spoustu :)

Zas na druhou stranu, za 399,- máte neomezenou licenci. A jestli vám to pomáhá ...

@ernie: Ten vypadnutý modul mohl hlásit ten program. Jakože jeho modul vypadl. Ale taky netuším co to má být.

bruk600*
hodnocení

0x

Dobrý den, váš problém by nemusel být zrovna v počítači, ale v mizerném připojení k internetu. Potom by ani nejrychleší stroj nic nevyřešil a stránky na netu by se stejně načítaly pomalu. Pomalé PC poznáte třeba podle toho, že po zapnutí trvá velmi dlouho než najede do požitelného stavu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]