Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
posledni dobou mi casto nejde internet.Myslim,ze to neni chyba od poskytovatele ale v routeru.Kdyz odpojim napajeni a zase zapnu tak tak to nekolik hodin funguje.Reset jsem nezkousel abych neco neposkodil.Mam Asus WL-520GC.Napojen jsem na optiku od WMS.Budu rad za kazdou radu.Prosim velice podrobne.Jsem laik.Dekuji.B.Pripojen jsem jen pres wifi.
Mal som wifi, ale som prešiel na ADSL cez telefónny kábel . Na wifi som mal problém zo silou signálu, najmä keď bolo nepriaznivé počasie. Búrky, dažde, sneženie a p. I keď bolo pomerne lacné, v tom čase 11.- €. Ale musel som mať anténu na streche, na koniec mi tam dali aj anténny zosilovač, ale pri každom preinštalovaní musel prísť technik od providera, lebo inštalačné CD mi do ruky nedali.
Teraz mám ADSL od Telekomu už 5 rokov, a žiadneho odborníka som nemusel volať a ide mi bez problému. Aj inštaláciu som si spravil sám, 10 m dvojžilového kábla, prepojenie modemu do pc a p. Cena tá istá a spolahlivejšie pripojenie. A v prípade poruchy mám aj inšt. CD.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.