Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reinstalace WIN7

Od: lorrexis odpovědí: 4 změna:

Ahoj! chtěl bych pomoc s reinstalací Windows 7 , mám originální CD a když ho dám do PC dám spustit setup tak to napíše: The file autorun.dll could not be loaded or is corrupt. Setup cannnot continue. Error code is [0xC1] ... co mám dělat prosím? až se to nějak opraví tak mohl by mi někdo napsat kroky co mám udělat jedno po druhým díky :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

máte možnost zkusit stáhnout ISO WIN7 z webu a použít váš KEY

doplněno 06.12.14 20:43:

to bude asi těžší... pokud neumíte BOOT...

tanecek.eu/...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já bych raději zkusil to CD nabootovat, než za běhu OS odklepávat SETUP.

Zdravím!

doplněno 06.12.14 20:46:

Nyní se po zapnutí PC operační systém (OS) nabootuje asi z HDD. Vy musíte PC donutit, aby bootoval z mechaniky, kde je vloženo instalační CD. Zřejmě po zapnutí PC mačkat klávesu F12 a tam si vybrat z možností tu mechaniku. Ale, obávám se, že Vaše znalosti nebudou dostatečné na úspěšnou přeinstalaci OS a ani nevíme, proč to chcete udělat. Máte již vše zálohováno? Má to být čistá instalace s formátováním HDD a potom např. i s instalací ovladačů (máte ty ovladače=?)?

Projděte si internet a najděte si informace.

lorrexis
hodnocení

Jak nabootovat? co prosím obnáší reinstalace win? díky

Začni tím, že napíšeš co to je za počítač. Některý značky notebooků mají na disku skrytý oddíl recovery ze kterého se spouští instalace kombinací kláves bez potřeby instalačního DVD.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]