Nejste přihlášen/a.
Ahoj! chtěl bych pomoc s reinstalací Windows 7 , mám originální CD a když ho dám do PC dám spustit setup tak to napíše: The file autorun.dll could not be loaded or is corrupt. Setup cannnot continue. Error code is [0xC1] ... co mám dělat prosím? až se to nějak opraví tak mohl by mi někdo napsat kroky co mám udělat jedno po druhým díky
máte možnost zkusit stáhnout ISO WIN7 z webu a použít váš KEY
doplněno 06.12.14 20:43:to bude asi těžší... pokud neumíte BOOT...
Dobrý den, já bych raději zkusil to CD nabootovat, než za běhu OS odklepávat SETUP.
Zdravím!
doplněno 06.12.14 20:46:Nyní se po zapnutí PC operační systém (OS) nabootuje asi z HDD. Vy musíte PC donutit, aby bootoval z mechaniky, kde je vloženo instalační CD. Zřejmě po zapnutí PC mačkat klávesu F12 a tam si vybrat z možností tu mechaniku. Ale, obávám se, že Vaše znalosti nebudou dostatečné na úspěšnou přeinstalaci OS a ani nevíme, proč to chcete udělat. Máte již vše zálohováno? Má to být čistá instalace s formátováním HDD a potom např. i s instalací ovladačů (máte ty ovladače=?)?
Projděte si internet a najděte si informace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.