Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdrátová klávesnice s myší SilverCrest

Od: michaeljindra odpovědí: 4 změna:

V Lidlu nabízejí bezdrátovou klávesnici s myší SilverCrest . Použití, pro běžný domácí počítač. Můžete mi poradit, zda ji mám koupit či radši např Logitech MK 330 SK?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

moto*
hodnocení

2x

Kdysi jsem si s velkými obavami koupil v Lidlu DVD recorder SilverCrest. Funguje dodnes naprosto bez problému. Stejně jako další od SilverCrestu koupeného později. Naopak bezdrátová klávesnice Logitech kterou jsem kdysi dostal k sestavě PC přestala fungovat a někde se mi válí dodnes, páč jsem byl lempl a nereklamoval ji. Oboje se dělá stejně v Číně, třeba i ve stejné fabrice, takže bych se SilverCrestu nebál.

zepe*
hodnocení

1x

Jinou verzi (starší) jsem kupoval před 3 roky a mohu potvrdit že neni se ceho bát.Funguje skvěle a žádné problémy jsem nezaznamenal.Dobré je také že v případě poruchy po té co zjistí závadu od výroby či poruchu vám vratí v lidlu penize.

I v Lidlu jsou kvalitní levne věci a v různých testech se kvalitou vyrovnají značkovým produktům.

honzacz*
hodnocení

0x

Logitech je kvalitní a prověřená značka, SilverCrest je no-name produkt. :)

isteron
hodnocení

0x

Aj v našom Lidli mali tú klávesnicu. Ale ja som potreboval so slov. diakritikou. A tá Lidlovska bola zabalená tak, že so nemohol skontrolovať horný rad kláves, kde zvykna byť národná diakritika. Tak som kúpil u odborníka pc- servismana Genius, kde bolo jasne označené , že má aj slovenskú diakritiku . Myš som nechal laserovú Genius, klávesnica ide na bezdrôt, a zaujímavé, že fungujú. ôň䝀.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]