Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám PC chvilku a moc s ním neumím, můžete mi prosím poradit? Na internetu jsem si zdarma stáhla hru Scrabble, ale teď ji nemůžu nikde v PC najít. Nechala jsem to hledat v průzkumníkovi , ale nic se nenašlo. Tak už nevím... Děkuji
firefox:
Nástroje/Možnosti/Hlavní
- Zobrazit okno správce stahování při začátku stahování - zaškrtnout
-Zavřít správce stahování po dokončení všech stahování - zaškrtnout
-U každého souboru se dotázat kam ho uložit - zaškrtnout
ale protože máš nejspíš internet explorer tak připojuji další radu: odinstaluj ho a nainstaluj si toto: czilla.cz/...
:o)
No,jakýkoliv program,stahovaný z internetu,většinou není uložen pod svým názvem,ale pod SETUP souborem,nazvaným nějakou zkratkou,kterou je na internetu označena.Ukládat vše na ploše také není nejšťastnější,pak je desktop počítače přetížen a start je zpomalen.Nejlépe je vytvořit adresář SETUP souborů a tam tyto bloky uložit.Odtud pak se automaticky extrahují do" program files",ikona EXE start je na ploše.
JABRAKA
Mi vestavěný downloader stahuje soubory do složky "Download".. A ten stáhnutý, co používám, má vytvořenu svoji vlastní složku, kam soubory ukládá..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.