Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam se uloží hra po stáhnutí?

Od: kopera* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, mám PC chvilku a moc s ním neumím, můžete mi prosím poradit? Na internetu jsem si zdarma stáhla hru Scrabble, ale teď ji nemůžu nikde v PC najít. Nechala jsem to hledat v průzkumníkovi , ale nic se nenašlo. Tak už nevím... Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cybermagefroll*
hodnocení

0x
A přes jaký program jsi ji stahovala? Asi nejjednodušší je zkusit stáhnout jinou věc a podívat se kam se ukládá (do jakého adresáře). Tam bude i ta předchozí stáhnutá věc;)

hodnocení

0x

Uložila se tam kam jsi ji stáhla ;)

Když dáš něco stahovat a je tam volba uložit tak tam si vybereš kam to uloží

hodnocení

0x

Pokud nedošlo ke změně, je to uloženo ve složce My Documents. (v případě IE)

acemcintosh*
hodnocení

0x

A pokud ve Firefoxu, tak je to asi na ploše.

my*
hodnocení

0x

firefox:

Nástroje/Možnosti/Hlavní

- Zobrazit okno správce stahování při začátku stahování - zaškrtnout

-Zavřít správce stahování po dokončení všech stahování - zaškrtnout

-U každého souboru se dotázat kam ho uložit - zaškrtnout

ale protože máš nejspíš internet explorer tak připojuji další radu: odinstaluj ho a nainstaluj si toto: czilla.cz/...

:o)

jabraka*
hodnocení

0x

No,jakýkoliv program,stahovaný z internetu,většinou není uložen pod svým názvem,ale pod SETUP souborem,nazvaným nějakou zkratkou,kterou je na internetu označena.Ukládat vše na ploše také není nejšťastnější,pak je desktop počítače přetížen a start je zpomalen.Nejlépe je vytvořit adresář SETUP souborů a tam tyto bloky uložit.Odtud pak se automaticky extrahují do" program files",ikona EXE start je na ploše.

JABRAKA

al bunda*

Mi vestavěný downloader stahuje soubory do složky "Download".. :-D A ten stáhnutý, co používám, má vytvořenu svoji vlastní složku, kam soubory ukládá.. *smich*

my*

pozoruhodné, já všelicos stahuji do složky "Stahuj", jež mám ještě navíc rozdělenou na části "Nebezpečné" a "WhiteRabbit" :o)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]