Nejste přihlášen/a.
Ahoj,chci se Vás zeptat. Nyní mám rychlost připojení 10 Mbit. Můžu přejít ke konkurenci nabízející 100 Mbit. Do bytu by vedl klasický kabel,ale páteřní vedení je prý optické. Myslíte si,že rozdíl v rychlosti a připojení bude opravdu tak velký? Již s mými 10 Mbit vím,že otevírání některých internetových stránek trvá podstatně déle než jiné. Tedy asi záleží i na rychlosti některých serverů a počtem připojených uživatelů k jednotlivým stránkám. Je to tak? Stojí to tedy za to? Díky za názor.
100 Mbit internet mít ještě mooooc dlouho nebudeš. Tu povídačku o optice tady u nás má Starnet, pravdou je že sice páteř udělali ale ne optikou (možná tak někde u sbe,ale ne k uživatelům, viš jak by je to vyšlo draho?)- je to normální ethernet kabel (kroucená dvojlinka) 100 Mbit, no a internet? Změř si rychlost na www.lupa.cz a uvidíš že nejedeš ani na těch 10 Mbit/s (nesmíš při testu nic stahovat a načítat) jasně je to sice orientační,ale uvidíš sám.
No a k otázce?Jde hlavně o ceny, pokud bych platil za net 300kč a tohle bylo za 1000kč tak bych do toho nešel-proč?
Tady v Budějovicích to Starnet taky nabízí za 350 měsíčně a Inet4 za 300 a moc tomu nevěřím. Já tam těch 10 Mbit naměřil možná ve dvě ráno,když nás bylo připojených málo. Chci internet pro tat´ku,tak přemýšlým ke komu a za kolik a nebyly mi jasný ty rychlosti. Takže Wifirouter k notebooku od D-link DI 524 bude svou přenosovou rychlostí 54 Mbit určitě stačit,že?
Mě je jasný že je to v Budějicích
Ten wifi router- routuje přeci z WAN strany a tam máš normálně 100Mbit, 54 Mbit je na wifi
Já to asi napsal divně. Prostě do bytu to přijede po kabelu do Wifirouteru a z něj bezdrátově (těch max.54 Mbit) do Notebooku. Každopádně díky za rady a vysvětlení Budějovičáku.
Jo taaaak, mě to nedocvaklo...jasně 54Mbit z netu nedostaneš tak je to stejně jedno
Nevim jaké máš zkušenosti se starnetem,ale já takové že nic moc. Jsou v pohodě dokud po nic nic nechceš Jako nějaký servis když nejde net? Strašný. Zavedení netu? Skoro 2 měsíce to bylo stylem do týdne se vám ozvem. Ještě že já jedu na adsl. Férovej a v pohodě se zdál taky chlápek z luckynetu- zkušenost zatim u jednoho uživatele...
čus bus
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.