Nejste přihlášen/a.
Mám tiskárnu Epson stylus sx235w a nejde mi připojit ani na jeden notebook. Nevíte co s tím?
A další problém je, že nemám barvy a nechce mi scanovat, je to tím že tam nejsou barvy nebo je problém někde jinde?
Díky
dnešní tiskárny bez barev neskenují...to je ta finta, jak tě donutit si ty náplně koupit...
jak nejde připojit? nejsou odpovídající konektory?
JÁ MÁM ČERNOBÍLOU TISKÁRNU LASERJET M1132 MFP A TISKNU A SKENUJI BEZ PROBLÉMŮ I KDYŽ POUZE ČERNOBÍLE,ALE TO MĚ NEVADÍ.JINAK PRO NASTAVOVÁNÍ SKENERU DO POČÍTAČE JE NUTNÉ POUŽÍT KABEL USB,KTERÝM SE TISKÁRNA PROPOJÍ S POČÍTAČEM.
Já mám černobílou tiskárnu laserjet m1132 mfp a tisknu a skenuji bez problémů i když pouze černobíle, ale to mě nevadí. Jinak pro nastavování skeneru do počítače je nutné použít kabel usb, kterým se tiskárna propojí s počítačem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.