Nejste přihlášen/a.
Petr | Technik: Zásadní problém je ve vašich Windows. Některé součásti jsou poškozené a důležité služby nefungují správně. To způsobuje značné zpomalení práce systému, internetu a další problémy. Tyto závady způsobují infiltrace, které vám na PC běží (infiltrace = nežádoucí programy a hlavně viry). Všechny problémy lze ihned vyřešit servisním zásahem online. Máte zájem o cenovou kalkulaci tohoto zásahu?
toto mi napsal nějaký člověk který z nějaké poradny online prosím dokažete mi poradit zda mi to šlo zdarma nějak opravit a ne za 45euro? Děkuji za odpovědi
Dobrý den, ano, jde to opravit, pokud tomu alespoň trochu rozumíte - použít antivir. program, vyčistit PC, Obnovení systému nebo jeho přeinstalace. Ale, nepíšete, zda je to vůbec nutné nebo jste tu "výhodnou"nabídku dostal jako spam. Rozhodně není nutno platit. Zdravím!
doplněno 02.12.14 21:11:P.S. Tento program (viz odkaz) může také pomoci optimalizovat práci na PC (není to antivir).
doplněno 02.12.14 21:15:Rozumím. Tak zkusíte antivir a budete i doufat, že to není problém v hardware.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.