Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji moc poradit. Mám zřízený dva emailové účtu u Google a adresou xxxxx@gmail.com.
Jeden email mám jako hlavní a druhý veden jako vedlejší. Vše již mám nastaveno, jen potřebuji poradit.
Jak mám z vedlejšího emailu přesunout poštu (uloženou aktuálně v doručené poště) na druhý hlavní email. Zatím se mi to vůbec nedaří, ale nějakým způsobem to musí jít.
Předem děkuji za radu
Předpokládám, že zadavatel asi neměl na mysli přeposílání pošty, ale přesunutí aktuální pošty z jednoho účtu do druhého. Google zřejmě toto nepodporuje, ale zřejmě bude stačit nastavit oba účty v nějakém klientovi (nejlépe přes IMAP, např. eM Client, Outlook, cokoliv) a pošta by měla jít z jedné schránky přetáhnout do druhé
Co přesně už jste vyzkoušela? Máte oba účty na Gmailu propojeny? Našla jsem návod na přesunut/... z freemailu Centrum.cz na Gmail. Zkuste, jestli by to podobně nešlo i z Gmailu na Gmail.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.