Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přesunutí emailů

Od: efok odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

potřebuji moc poradit. Mám zřízený dva emailové účtu u Google a adresou xxxxx@gmail.com.

Jeden email mám jako hlavní a druhý veden jako vedlejší. Vše již mám nastaveno, jen potřebuji poradit.

Jak mám z vedlejšího emailu přesunout poštu (uloženou aktuálně v doručené poště) na druhý hlavní email. Zatím se mi to vůbec nedaří, ale nějakým způsobem to musí jít.

Předem děkuji za radu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

seelou*
hodnocení

2x

Předpokládám, že zadavatel asi neměl na mysli přeposílání pošty, ale přesunutí aktuální pošty z jednoho účtu do druhého. Google zřejmě toto nepodporuje, ale zřejmě bude stačit nastavit oba účty v nějakém klientovi (nejlépe přes IMAP, např. eM Client, Outlook, cokoliv) a pošta by měla jít z jedné schránky přetáhnout do druhé

efok

Přesně tak. Jde mi o přesunutí pošty z jedno emailu do druhého emailu u googlu - gmail.

Zkusím to přes Outlook. Je mi divné, že by to Google nepodporoval. Zkouším cokoliv, ale nic mě nefunguje.

hodnocení

0x

Nevím je to třeba blbá rada a co zkusit to přeposlat na ten druhý email:)

babusa*

Já si to taky přeposílám na druhý mejl,protože nevím jak jinak.Tak si počkám na další odpovědi,třeba někdo moudřejší to umí jinak.

hodnocení

0x

Já to mám také přesměrované na druhý mail.A tam si to uložím třeba do archivu.Mám to tam tak,že email příjde na jednu adresu,pak se přepošle na druhou a bude na obou.Lze to nastavit i tak,že se email přepošle a na tom prvním se smaže.

iz*
hodnocení

0x

Co přesně už jste vyzkoušela? Máte oba účty na Gmailu propojeny? Našla jsem návod na přesunut/... z freemailu Centrum.cz na Gmail. Zkuste, jestli by to podobně nešlo i z Gmailu na Gmail.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]