Nejste přihlášen/a.
Ahoj,chci se zeptat jestli by jste mi někdo nepomohl vybrat nějákou grafickou kartu do 4000kč.bude sloužit na hraní her,akorát prostě nevím jaká je nejlepší.chtěl bych jí nejlépe koupit na alze ale je jich tam za 4000kč chrozně moc.zatím díky
ahoj tak desku mám tuhle czc.cz/... a procesor tento procesory.heureka.cz/... a ještě se chci zeptat zda stačí 500w zdroj.díky
asi jí koupím,protože když si budu chtít třeba ta rok koupit lepší procesor tak zase bude slabá grafika,ještě se chci zeptat rozjel by jsem s tou novou grafikou far cry 4 alspon na nejnižší rozlišení protože s tou integrovanou tu hru ani nespustím.jinak zdroj je to cooler master
Grafika s tím problém mít nebude - far cry půjde hrát přibližně na střední. (s r9 270) Procesor je horší než doporučený pro minimální nastavení, ale nejspíše to rozjede. Ten cooler master je špatný zdroj - při téhle sestavě s 270 bude jakž takž stíhat, ale po upgradu CPU to chce i nový kvalitní zdroj (seasonic, enermax)
ahoj,chtěl bych se ještě zeptat zda by jste mi neporadil ještě nějáký procesor k té grafice,myslím jako aby to bylo tak něják vyrovnaný aby stíhal i ten procesor
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.