Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou tiskárnu?

Od: astik odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

poradí mi prosím někdo, jakou koupit tiskárnu, která má i kopírování, skener a pokud možno levné náplně? Nechci zázrak, jen trochu schopnou mašinu za normální peníz, ale aby fungovala. Zkušenosti jsou nad zlato. Velké díky za pomoc :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gio
hodnocení

0x

Fungují všechny tiskárny. Jde spíše o to, co tisknete, jak často, kolik chcete za tiskárnu utratit, zda je pro vás limitující nějaká velikost tiskárny (laserová je velká), zda chcete samostatné barvy inkoustů atd, zda budete kupovat jen origo náplně nebo neorigo. V té souvislosti mě napadá, že tisková hlava také není věčná a u Canonu se ani nevyplatí kupovat novou. Tiskárny Canon, HP, Epson, Brother - s těmi neprohloupíte. Tiskárna bude sloužit nějaké 2-4 roky, pak stejně pořídíte novou. Tedy nemá moc smyslu kupovat nejdražší.

hodnocení

0x

Já mám Brother a důvod je jednoduchý.Levné kompatibilní náplně bez čipů.Je to MFC 5910DW a je poslední na které jdou barvy viz odkaz.

tisk-ink.cz/...

Jinak tiskne do formátu A3,což jsem nepotřeboval ,ale jiná na tyhle náplně nebyla.Předtím jsem měl taky Brother J925DW,ale tu už asi neseženete.Ta měla stejné náplně.

rado*

Mam Canon PIXMA MG 5350 . Jedu na neorigo barvy a zatím absolutní spokojenost, částečně za to muže i jejich cena, viz odkaz. print.4fan.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]