Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím Vás
potřebuju si vytisknout nějaké materiálny do školy. Mám to nachystane ve wordu. Dám tisk. Všem mám zapojene. Takže tam chyby neni. prostě netiskne. Píše mi to 1 položka čekající na vytisknutí. Dám odstranit tu položku pak zkusím znovu a ale ta položka nejde odstranit. Už 3 den mi tam běží odstraňování, ale furt nic. Co mám dělat aby mi to tisklo?
Děkuji
Mně se toto stává poměrně často (HP1005), ale vždy pomohl úplný restart obou zařízení. Tedy vypnout tiskárnu (pro jistotu odpojit od sítě - 1050 neznám a některé tiskárny jinak vypnout nejde) a vypnout počítač. Poté vždy úloha, která byla ve stavu "probíhá odstraňování" zmizela. Tento pokus proběhl nebo 3 dny čekáte?
doplněno 29.11.14 11:28:to @jenyk: My z hor a podhůří si vždycky cestu najdeme. I kdyby měly lítat dráty ze zdi, tak to zresetovat půjde!
restartovat jsem ještě nezkoušela, jinak vypnoutou tiskárnu a Pc jsem měla každou noc 3 dny po tom co semi to stalo.
Zkusím udělat ten restart
doplněno 29.11.14 11:45:Už to fungujeeeeee :D :D Ale nevím proč to tak blblo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.