Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ACer-preinstalovat nebo vyhodit?

Od: flekies* odpovědí: 3 změna:

Zdravicko,mam problem s notasem.Je to dva dny,co se zacal strasne sekat,nereaguje na nic,je dost zpomalenej.

Hlavne kdyz ho zapinam,nabehne cerna obrazovka a pise to neco ve smyslu obnoveni v procentech nebo taknejak...

Stahla sem do nej free verzi CCleaneru a cistim disk uz od vcera... Přemýšllela jsem,že bych přeinstalovala Win 7,ale problem je ten,že jsem ho kupovala před 4 roky už s nainstalovanym systemem a zalozni cd bude vzhledem ke stehovani nedohledatelne...Tak co mám dělat? Zálohovat fotky a koupit nový? Poradíte kdyžtak něco do 10tis.? Neco co by zvladlo bez vetsich probemu starsi hry.(kluk na tom hraje metin a par onlinovek).

Jinak muj pc: Äcer extensa 5235,celeron dual core CPUT3500,2,10GHz,2 Gb RAM,Win 7 Home premium 64-bit SP1

ostatni kdyztak doplnim..

doplněno 29.11.14 08:42:

alza.cz/...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
já nejsem zastáncem zbytečného vyhazovani , takže bych nechal zkontrolovat disk a paměti, jestli jsou v pořádku, zazalohoval co je potřeba a přeinstalovat :) jinak myslim, že při 2GB RAM by byl vhodnejsi 32bit systém místo 64bit, ale to už je drobnost. instalační DVD si klidně stahnete na vasi verzi systému, důležité je, že zadate licenční číslo z Vaší nálepky.

jamaran*
hodnocení

0x

Určitě nevyhazovat, ale přeinstalovat. Pokud nemáte CD s Windows, zkuste si pogooglit OS Ubuntu nebo Ubuntu Mate. Mám ho na PC s ještě starším HW než máte vy a šlape parádně :)

flekies*
hodnocení

este mi poradte-chci si zalohovat fotky na externi hdd,ale system mi oznamuje,ze nebylo rozpoznano zarizeni usb...kdyz vlozim flash,tak se nenacte vubec...cd mechanika nevypaluje(zrejme spinavej laser) a stejne by to asi neslo...jak mam zalohovat fotky? je to cca 500 fotek...:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]