Nejste přihlášen/a.
Zdravicko,mam problem s notasem.Je to dva dny,co se zacal strasne sekat,nereaguje na nic,je dost zpomalenej.
Hlavne kdyz ho zapinam,nabehne cerna obrazovka a pise to neco ve smyslu obnoveni v procentech nebo taknejak...
Stahla sem do nej free verzi CCleaneru a cistim disk uz od vcera... Přemýšllela jsem,že bych přeinstalovala Win 7,ale problem je ten,že jsem ho kupovala před 4 roky už s nainstalovanym systemem a zalozni cd bude vzhledem ke stehovani nedohledatelne...Tak co mám dělat? Zálohovat fotky a koupit nový? Poradíte kdyžtak něco do 10tis.? Neco co by zvladlo bez vetsich probemu starsi hry.(kluk na tom hraje metin a par onlinovek).
Jinak muj pc: Äcer extensa 5235,celeron dual core CPUT3500,2,10GHz,2 Gb RAM,Win 7 Home premium 64-bit SP1
ostatni kdyztak doplnim..
doplněno 29.11.14 08:42:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.