Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Probelny se SP2

Od: dk* odpovědí: 16 změna:

Ahoj, reinstaloval jsem zavirovanej WINDOWS a nejde mi nainstalovat Servis Pack 2. Pokaždé to hodí nějakou chybu. Nevíte co s tím? dík

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus opsat, co je to za chybu, případně zkusit nainstalovat rovnou SP3.

dk*
hodnocení

No pise to ze je soubor poskozeny uz pri extrahovani. Nevadilo by kdyby se tam nechla jen SP1? Mozna to jeste pujde pres Everes ale nevim no...zkuste pls jeste neco poradit

jo a ten SP3 ...mam nelegalni windows takze nevim jestli je to dobrej napad*bzum*

dk*
hodnocení

Asi už nevíte že?:(

al bunda*

Odkud máš tzen soubor "poškozený při extrahování"? Z jakého je zdroje?

Máš nelegální Windows, kdovíodkud jsi stáhlo SP2, nic konkrétního neřekneš... Sežeň si nepoškozený SP2 a zkus to znovu.

Jak řiká AL:
- stáhni si jinou instalačku SP2
- nebo máš tu blbou verzi windows do které se pak už nedalo nic naistalovat ze záplat- mohl za to crack

dk*

Mohli byste mi prosím poslat odkaz?díky moc

Třeba tady:

instaluj.cz/...

dk*
hodnocení

Hej a kdyz tam nainstaluju SP3, tak myslite ze prijdou na to ze mam nelegalni windows?

Myslím že jo, ale zkus to a uvidíš.

dk*
hodnocení

Mohli byste mi dat teda odkaz?A jeste pls myslite ze kdyz tam necham SP1 ze to bude moc vadit?dik

Většinou to jsou všechno bezpečnostní aktualizace. Pokud nebudeš PC připojovat k netu, tak by jsi mohl být v pohodě.

my*

stačí ty aktualizace vypnou a jsem v pohodě... říkal kamarát ;)

Vypnuté aktualizce jsou ochranou proti MS. Systém bude ale daleko více zranitelnější díky bezpečnostním mezerám které ty chybějící aktualizace uzavírají. Je to něco za něco.

my*

myslím že ne :)

my*

odpověď na tuto otázku: Hej a kdyz tam nainstaluju SP3, tak myslite ze prijdou na to ze mam nelegalni windows?

ne,nepřijdou

odpověď na otázku kde sehnat SP1,2,3

zkoušel jsi aktualizovat normálně z Microsoftu? :o)

hodnocení

0x

No asi takhle:

naistaluj si SP2:
microsoft.com/...

A do toho si pak naistaluj offline záplaty, sice jsem nenašel nejnovější ale lepší než nic:
rapidshare.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]