Nejste přihlášen/a.
Ahoj, reinstaloval jsem zavirovanej WINDOWS a nejde mi nainstalovat Servis Pack 2. Pokaždé to hodí nějakou chybu. Nevíte co s tím? dík
No pise to ze je soubor poskozeny uz pri extrahovani. Nevadilo by kdyby se tam nechla jen SP1? Mozna to jeste pujde pres Everes ale nevim no...zkuste pls jeste neco poradit
jo a ten SP3 ...mam nelegalni windows takze nevim jestli je to dobrej napad
Odkud máš tzen soubor "poškozený při extrahování"? Z jakého je zdroje?
Máš nelegální Windows, kdovíodkud jsi stáhlo SP2, nic konkrétního neřekneš... Sežeň si nepoškozený SP2 a zkus to znovu.
Jak řiká AL:
- stáhni si jinou instalačku SP2
- nebo máš tu blbou verzi windows do které se pak už nedalo nic naistalovat ze záplat- mohl za to crack
Mohli byste mi dat teda odkaz?A jeste pls myslite ze kdyz tam necham SP1 ze to bude moc vadit?dik
Většinou to jsou všechno bezpečnostní aktualizace. Pokud nebudeš PC připojovat k netu, tak by jsi mohl být v pohodě.
Vypnuté aktualizce jsou ochranou proti MS. Systém bude ale daleko více zranitelnější díky bezpečnostním mezerám které ty chybějící aktualizace uzavírají. Je to něco za něco.
No asi takhle:
naistaluj si SP2:
microsoft.com/...
A do toho si pak naistaluj offline záplaty, sice jsem nenašel nejnovější ale lepší než nic:
rapidshare.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.