Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fleška na bezdr. Gamepad a magnet u pokladny

Od: erika* odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer,

chci se zeptat, je možné, že mi nekomunikuje Gamepad, když mi ho prodavačka přejela přes takzvaný "magnet" u pokladny? Flesh disk mi ani nesvítí, jak by měl. Když zmáčknu na něm Connect, tak také ne. Je to vina prodavačky, nebo jen moje blbost?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, podívejte se do návodu k tomu Gamepadu, jaké zařízení je podporováno (jeho velikost nebo filesystém). Zkuste tu flashku v jiném zařízení (PC) nebo ji správně zformátujte (data se musí zálohovat). Ta pokladna by na to neměla mít vliv. Zdravím!

doplněno 28.11.14 18:00:

Tak ji zkuste v jiném portu USB nebo jiném PC. Také může být poškozená.

doplněno 28.11.14 18:07:

Možná si nerozumíme. Možná nejde o flashku, ale ten přijímač do USB od gamepadu, ne?

doplněno 28.11.14 18:20:

No, bylo to divné, ale nechtěl jsem Vám tu flashku vymlouvat. Takže, zpět. Máte nový bezdr.

gamepad. V něm správně vložené a nabité baterie, návod je již přečtený, ovladače z CD jsou nainstalované (pokud v krabičce instalační CD bylo) a přjímač v USB je vložený správně.

Ve Správci zařízení se gamepad ukazuje?

erika*
hodnocení

Mně se právě ani nezobrazuje, že by počítač o té fleshce věděl :D

doplněno 28.11.14 18:02:

Dobře, děkuji :)

doplněno 28.11.14 18:14:

No vypadá to jako fleshka. O normální fleshce bych nepsala ve spojitosti s Gamepadem ;)

doplněno 28.11.14 18:32:

Pod čím to mám hledat ve Správci zařízení?

ben®

Dobrý den, zkuste, jestli tam jsou herní zařízení. A začněte tou četbou návodu. Zdravím!

P.S. Možná hledat i v Ovládacích panelech.

doplněno 28.11.14 18:50:

Pokud jste si jistá, že jste postupovala správně, tak reklamujte.

erika*
hodnocení

Podle návodu jsem postupovala a ve Správci ani v Ovládacích panelech jsem nenašla ani zmínku o Gamepadu. Takže to půjdu vrátit.

hodnocení

0x

On ten "magnet" nebude magnet a nebylo to v obchodě s elektronikou, že?

erika*
hodnocení

Právě, že bylo. Tak mi to bylo divné, že by to udělala. Jen nevím, proč mi to nejde.

praivo*
hodnocení

0x

Je v pořádku baterie (jestli je tam původní, odstranila jsi ochranný izolační pásek, který tam bývá, aby se nevybila během skladování?)? Je v pořádku USB port? Co je to za gamepad a jaký máš operační systém?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]