Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
chci se zeptat, je možné, že mi nekomunikuje Gamepad, když mi ho prodavačka přejela přes takzvaný "magnet" u pokladny? Flesh disk mi ani nesvítí, jak by měl. Když zmáčknu na něm Connect, tak také ne. Je to vina prodavačky, nebo jen moje blbost?
0x
Dobrý den, podívejte se do návodu k tomu Gamepadu, jaké zařízení je podporováno (jeho velikost nebo filesystém). Zkuste tu flashku v jiném zařízení (PC) nebo ji správně zformátujte (data se musí zálohovat). Ta pokladna by na to neměla mít vliv. Zdravím!
doplněno 28.11.14 18:00:Tak ji zkuste v jiném portu USB nebo jiném PC. Také může být poškozená.
doplněno 28.11.14 18:07:Možná si nerozumíme. Možná nejde o flashku, ale ten přijímač do USB od gamepadu, ne?
doplněno 28.11.14 18:20:No, bylo to divné, ale nechtěl jsem Vám tu flashku vymlouvat. Takže, zpět. Máte nový bezdr.
gamepad. V něm správně vložené a nabité baterie, návod je již přečtený, ovladače z CD jsou nainstalované (pokud v krabičce instalační CD bylo) a přjímač v USB je vložený správně.
Ve Správci zařízení se gamepad ukazuje?
Mně se právě ani nezobrazuje, že by počítač o té fleshce věděl :D
doplněno 28.11.14 18:02:Dobře, děkuji ![]()
No vypadá to jako fleshka. O normální fleshce bych nepsala ve spojitosti s Gamepadem ![]()
Pod čím to mám hledat ve Správci zařízení?
Dobrý den, zkuste, jestli tam jsou herní zařízení. A začněte tou četbou návodu. Zdravím!
P.S. Možná hledat i v Ovládacích panelech.
doplněno 28.11.14 18:50:Pokud jste si jistá, že jste postupovala správně, tak reklamujte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.