Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
chci se zeptat, je možné, že mi nekomunikuje Gamepad, když mi ho prodavačka přejela přes takzvaný "magnet" u pokladny? Flesh disk mi ani nesvítí, jak by měl. Když zmáčknu na něm Connect, tak také ne. Je to vina prodavačky, nebo jen moje blbost?
Dobrý den, podívejte se do návodu k tomu Gamepadu, jaké zařízení je podporováno (jeho velikost nebo filesystém). Zkuste tu flashku v jiném zařízení (PC) nebo ji správně zformátujte (data se musí zálohovat). Ta pokladna by na to neměla mít vliv. Zdravím!
doplněno 28.11.14 18:00:Tak ji zkuste v jiném portu USB nebo jiném PC. Také může být poškozená.
doplněno 28.11.14 18:07:Možná si nerozumíme. Možná nejde o flashku, ale ten přijímač do USB od gamepadu, ne?
doplněno 28.11.14 18:20:No, bylo to divné, ale nechtěl jsem Vám tu flashku vymlouvat. Takže, zpět. Máte nový bezdr.
gamepad. V něm správně vložené a nabité baterie, návod je již přečtený, ovladače z CD jsou nainstalované (pokud v krabičce instalační CD bylo) a přjímač v USB je vložený správně.
Ve Správci zařízení se gamepad ukazuje?
Mně se právě ani nezobrazuje, že by počítač o té fleshce věděl :D
doplněno 28.11.14 18:02:Dobře, děkuji
No vypadá to jako fleshka. O normální fleshce bych nepsala ve spojitosti s Gamepadem
Pod čím to mám hledat ve Správci zařízení?
Dobrý den, zkuste, jestli tam jsou herní zařízení. A začněte tou četbou návodu. Zdravím!
P.S. Možná hledat i v Ovládacích panelech.
doplněno 28.11.14 18:50:Pokud jste si jistá, že jste postupovala správně, tak reklamujte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.