Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, v questu The Attack Of Nightfall, jsem zabila všecny ty zombíky přicházející z tý žlutý páry, pak řekli
, že jsou dole a že jim mám pomoct tak dole u toho ohniště jsem je taky všechny pozabíjela. A teď vůbec nevím, co dělat?
doplněno 27.11.14 15:06:V Redcliffu myslím.
Zdravím ,
pokud jsi splnila úspěšně první fázi a máš Save , tak zkus druhou fázi toho Q bez toho aby umřel Murdock a nebo Thomas a po jejím dokončení se zkus vrátit zpět k mlýnu nahoru.
Ta chyba se tam objevovala často , pokud ani toto nepomůže tak postupuj podle tohohle.
vytvořte si zástupce souboru daorigins.exe a poté dejte vlastnosti vytvořeného zástupce. Pak již zbývá jen do políčka Cíl zadat až za uvozovky, ne do nich, text -enabledeveloperconsole a potvrdit.
Přesvědčte se také, jestli v souboru My DocumentsBioWareDragon AgeSettingskeybindings.ini, je na řádku s OpenConsole toto: OpenConsole_0=Keyboard::Button_~ . Pokud tam je místo vlnovky na konci něco jiného, nahraďte to podle vzoru zde vlnovkou.
Ve hře pak pustit konzoly pro zadávání příkazů a napsat toto runscript zz_arl_debug
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.