Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvuky na dvd

Od: roman* odpovědí: 2 změna:
Při přehrávání filmů DVD naPC mi nehraje zvuk,u CD ano ,co s tím?Byla tady zmíněna rada o tom,jestli mám správně nastavený region. Jak ho nastavit,prosím podrobně,dík všem.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

regionem to nejspis nebude, nastavuje se primo v prehravaci... nejakem setupu, nektere prehravace tuto polozku vubec nemaji.

Nefunguji Vam vsechny DVD nebo jen nektere, vsechny stopy nebo jen cast z nich?

Pokud jen nektere, muzete to byt tim, ze vase zvukova karta nestiha DTS apd., ale DD by vam mely slapat. Na malickost jako zesileni primo v prehravaci se radeji ani neptam... )muze byt primo zakazany zvuk nebo zeslabeny na min)

Pak jen zbyva se ujisteni, ze mate plnou verzi prehravace a ne jen DEMO, ktere neprehrava zvuk (uz se mi to stalo!).

Pokud Vam funguji zvuky ve Windows (ne CD, to muze bezet jen ANALOGOVE), tak je chyba v nastaveni prehravace nebo primo v nem. Prubnete nejaky jiny.

hodnocení

0x
prehravac bych doporucil: DVD Power nebo skvely a jednoduchy je DVD X Player Professional 3.0

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]