Nejste přihlášen/a.
Dobrý den poradí někdo omylem jsem při čištění rozšlápl processor Intel celeron D 2,66Ghz/256/533 procesor jsem sehnal uplně ten samej ale po vložení je počítač nějakej pomalejší pozdě reaguje atd.Co tedy mám udělat ještě aby běhal jako dřív!Dík za rady s pozdravem Jan
Při čištění se mohlo s něčím na základní desce hnout, nebo byla vyjmuta CMOS baterka a systém zapoměl svou původní frekvenci. Nebo se špatně na procák nasadilo chlazení a procák se hřeje, a zpomalí, aby předešel zapékací teplotě.
Múze to být tím že jsem ten novej nepotřel tou teplovodivou pastou kterou ani doma vlastně nemám ale baterku jsem nevyndával jak se nastavuje ta frekvence je možne ze by se nějak změnila sama a musim to nastavit znovu?Sem uplnej mimon co se týče nastavování takovejch věcí ale elektroniku znam ted jsem na nemocenský a usmyslel jsem se že postavim počítač do hliníkového kufru z obi z toho co mám doma tak že jsem vzal starší PC a rozmontoval a pak složil do kufru vše fungovalo i přehrávání videa z you tube atd. ale pak jsem vyndal procesor protože na něm byl prach jak to mám rozdělaný a rozšlapl ho svou nešikovností a když jsem tam dal ten samej tak už je to zpomalený takový trhany když píšu slovo tak ho napíšu ale na monitoru se objevý trhaně po několika sekundách naskakuje a video taky
No teda jestli jsi to nepotřel teplovodivou pastou, tak je problém jasný. Ten procák si prostě sám zjistí, že se hrozně hřeje, protože někdo udělal něco blbě, a strašně zpomalí, aby nevybouch. Pastu normálně koupíš v prodejně s PC, stojí asi stovku, je to taková malinká tubka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.