Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

GTX970 - MSI vs Gigabyte

Od: jarousek01 odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

opět potřebuji poradit. GeForce GTX970 - rozhoduji se mezi dvěma značkami, spíš u které zůstat - MSI vs. Gigabyte.

Vzhledem k tomu že i druhé kartě od MSI bzučely cívky, rozhodl jsem se jít ke konkurenci a zakoupil Gigabyte. Ano, i ta má s cívkami problém. Takže opravdu nezáleží na značce, spíš na tom, jaký má člověk štěstí na kus. U Gigabyte se mi zdá že ty cívky nejsou tak hlučné, ale možná je to tím že má hlasitější větráky a trochu se v tom ztrácí, v menu hry byly obě karty stejně hlasité. Potom se mi zdá že celkově větráky má líp vyřešené MSI - má je tišší a díky žebrům na zadní straně se lépe odvádí teplo. Takhle mi v tom tedy vychází lépe MSI. Ale chci se zeptat na Váš názor. Se značkami jako Asus, Zotax nemám moc zkušenosti a AMD nechci.

Díky moc :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vergoncz
hodnocení

0x
Já osobně bych koupil tohle czc.cz/... zatím jsem slyšel že PALIT má problémy s cívkami, a obecně má značka výborné hodnocení.
vergoncz
Taky je to asi nejvýkonější 970ka (neříkám že ve všech hrách a benchmarkech)
vergoncz
Omlouvám se za překlep, palit problémy s cívkami nemá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]