Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování obrázku

Od: pedro* odpovědí: 2 změna:

Dá se nějak stáhnout nějaký takový obrázek coptkm.cz/...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Samozřejmě: Kliknout na obrázek pravým talčítkem myši a z nabídky vybrat uložit cíl odkazu (uložit odkaz – podle prohlížeče).

doplněno 25.11.14 21:29:

Bene, odkdy je rychlejší si obrázek napřed otevřít do nového okna nebo panelu, než rovnou vybrat "uložit odkaz jako" (já takto ukládám rovnou ty větší obrázky)?

doplněno 25.11.14 21:30:

Ve Firefoxu i v Opeře (akorát se nepatrně liší název) ...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jak je již uvedeno - ale, stáhnete pouze malý obrázek. Pokud by měl být ve své plné velikosti, tak si otevřete zdrojový kód a tam si ty obrázky najdete. Pravým myšítkem kliknete na odkaz obrázku a zvolíte Kopírovat adresu odkazu. Tu potom vložíte do adresního řádku prohlížeče, obrázek zobrazíte a stáhnete viz odpověď od @ivzez. Zdravím!

P.S. Takto to je pro Firefox.

doplněno 25.11.14 19:58:

Tak, ono je rychlejší použít pravé myšítko a Otevřít odkaz v novém okně - a stáhnout obrázek.

doplněno 25.11.14 20:50:

Musím se omluvit @ivzez i Vám. Nějak jsem si to popletl a viděl návrh na Uložit obrázek jako.

Tím by se stáhl pouze malý obrázek, tak se musí použít to otevření odkazu a stahovat až tam.

doplněno 25.11.14 21:50:

ivzez - již jsem to vysvětlil a omluvil se za ten zmatek v mém příspěvku. Berte to tak, že jsem to přehlédl nebo jsem byl zrovna postižen náhlou ztrátou inteligence, která bude snad dočasná.

A již se snažím opět inteligenci zprovoznit, tak se to snad podaří .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]