Nejste přihlášen/a.
Mam email na seznam.cz a od doby co udelali novy styl emailove schranky nemohu najit poznamky ktere ve starem byli napravo nevite kde je najdu ted a jestli tam vubec jeste jsou? :O
Nápověda seznam: Nemusíte se bát. O své poznámky jste nepřišli, naleznete je na domovské stránce Seznam.cz (po přihlášení) v boxu poznámky. Pokud poznámky na domovské stránce Seznam.cz nevidíte, je potřeba tento box nejprve zapnout.
...
Přihlaste se na svůj účet, jděte na Seznam.cz, vpravo nahoře klikněte na nastavení. Tak si nastavte co a jak se má objevovat na vaší domovské stránce Seznam.cz. Mimo jiné je pátá položka poznámky. Tu zaškrtněte a dole klikněte na Uložit nastavení.
Poznámky se vám objeví jako další box na Seznam.cz úplně dole.
Já se jen přidám se svou otázkou.Nahoře u toho novýho emailu mám v červeném rámečku napsané"Aby vaše e-mailová schránka fungovala lépe a rychleji,stáhněte si novou verzi svého prohlížeče".To znamená co?Když na to ťuknu,tak co to udělá?Nerada bych si něco rozházela ,jsem laik a bojím se něco udělat,s čím bych si pak nevěděla rady.I tak mi ten nový styl nevyhovuje,nerada si zvykám na něco nového.V kontaktech nemám u jmen to,co jsem si tam dala a byly tam kontakty,co už byly zrušené.No,musím si zvyknout a system pochopit,jen mi to už tak nemyslí jak bych chtěla.Díky
Děkuji,nebudu instalovat nový prohlížeč,mám IE asi 7,tak jak to mám mi to stačí.Používám počítač hlavně na mejly s přáteli a rodinou,skype a podobně,nic nenahrávám,prostě takové běžné používání.Mám 8 vnoučat různě po republice,tak hlavně kvůli nim ,posíláním fotek,nehraju hry,cestuju si po světě.A jsem samouk,takže se i dost ptám,když nevím.Díky a hezký den .Alena
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.