Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s přehráním filmů online. Prosím!

Od: sdagsag odpovědí: 7 změna:

Tento problém jsem sem už vkládala, třeba se najde někdo kdo mi snad poradí.

Na stránkách kde jsou online filmy či seriály s přehrávačem Youwatch a Exashare (což je převážná většina) tak to nemohu spustit, dříve mi to bez problémů chodilo, ale teď už mi to delší dobu nefunguje. (AdBlock mám vypnutý) proklikám se všemi těmi reklamami a po chvilce "načítání" filmu mi naskočí "error loading media: File could not be played." . Když je AdBlock zapnutý stejně to nejde. Cookies a cache jsem vymazala, stejně nic. Adobe flash player je aktualizovaný a prohlížeč chrome také. Nejde to ani na Mozille . Kamarádům to jde spustit bez problémů. Dříve jsem si myslela, že to jen problém v mém ntb. a pak jsem zjistila, ale nejde to ani na stolním pc, takže to bude asi něco v síti (?), protože na přenosným internetu to normálně funguje . Jak udělat aby mi to šlo opět spustit?

Děkuji moc předem za odpovědi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Máte na ADSL/VDSL/Wifi routeru povoleno pro LAN přes kabel streaming multimedia. Většinou se to nastavuje jak pro LAN tak WLAN. Youtube apod. weby jinak fungujou?

sdagsag
hodnocení

Ano, youtube apod.. funguje.
Zkusím nastavit ten router. Jak to udělám? :D

kangaroo*

No jestli fungujou jiné stream weby, tak to zas nevypadá na problém router a streaming multimedia. Zkuste nainstalovat nějaký jiný web prohlížeč Opera, Safari, Maxthon, IE,.. a přes ten to rozjet. Jestli to bude u všech vykazovat stejný problém, tak chybe bude někde v nastavení sítě Windows či přímo OS Win. Jestli máte možnost zkuste jiný počítač v domácnosti připojit na stejný kabel a vyzkoušet. Stejně jako přepnutí kabelu LAN u routeru. Tady je potřeba postupně vyvracet problémy.

sdagsag
hodnocení

Prohlížečem to také není. Ano dělá mi to i na jiným pc doma. přepnutí kabelu také nic

kangaroo*

Před problémem stalo se něco, měnilo se něco, přenastavovalo se...?

kangaroo*
hodnocení

0x

Tady něco píšou na stejný problém:

moviecodec.com/...

Antivir, Firewall, nainstalovat hotfix záplatu, TOR browser, HD video kodeky.

sdagsag

Z té stránky jsem to vůbec nepochopila, co mám teda udělat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]