Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Herní centrum v icq6

Od: 2874® odpovědí: 29 změna:

Hi,nejde mi herní centrum v icq6. Když kliknu na ikonu her tak to her hlásí to nějakou chybu. Mám vyfocenou obrazovku,ale nevím jak to sem vložit. Dík

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

klavesou print screen si uložíš obrazovku, otevřeš malování, dáš ctrl+v a obrázek uložíš pod nějakým jménem a nejlépe ve formátu jpg nebo png. Tady vložíš odpověď a zaškrtneš že chceš vložit obrázek a ono tě to při odesílání vyzve na nalistování obrázku

hodnocení

Mám to uložené ve Wordu a nevím co dál

Nemáš ji vkládat do wordu ale do programu Malování

22.08.08 16:48
hodnocení

Jak?

To už ti psal hned na začátku Maverick.

hodnocení

a kde je malování*hi*

my*

Start/Všechny programy/Příslušenství/Malování

tam pak dáš Uložit jako a můžeš si vybrat jako co to chceš uložit ( PNG )

:o)

hodnocení

No vida a mám to! Díkec. Tak tady je tea hláška! Co s tím? Díkec

Herní centrum v icq6

Zkus to ještě jednou ale s kombinací kláves Alt + PrtScr. Dál to je už stejné.

22.08.08 20:17
hodnocení

Zde:

Herní centrum v icq6 #2
my*

problém je pravděpodobně v prohlížeči IE, ( vyskytuje se i u jiných uživatelů) důsledně radím IE odinstalovat a použít např. tento prohlížeč: czilla.cz/...

rovněž doporučuji zahodit ICQ a zkusit např. QiP stahuj.centrum.cz/... ( QiP infinitum 9014 R3C, je tam i CZ podpora)

:o)

Pravděpodobně nemáš v IE povoleno skriptování. Stačí jej povolit, nic přeinstalovávat nemusíš.

hodnocení

A povolím to jak? Mám to v angličtině,tak tomu moc nerozumim. Díkec

Přes menu nástroje - Možnosti Internetu - Upřesnit

hodnocení

*smich* v angličtině!

hodnocení

jsem to přeinstaloval a jde to,dík

my*

přeinstaloval IE nebo nainstaloval Firefox?

hodnocení

přeinstaloval icq! mám ie 7 a mozillu taky

hodnocení

akorát používam ie7 protože mi u mozilly nejde změnit sytost písmen a jje to takový ponurýýýý*hi*

my*

Nástroje/Správce doplňků/Motivy vzhledu/získat motiv vzhledu mozzila firefox nabýzí spousty graf. schémat

nebo jen Nástroje/Možnosti/Obsah tam si upravíš písmo dle libosti... jen Mozzilu Firefox zkus, neboj... ale jak chceš je to na tobě...

my*

čili:

Tools - Internet Options - Advanced :o)
hodnocení

tady je obrazovka

hodnocení

nejde mi změnit ten formát na jpg

my*
hodnocení

2x

dej : Uložit jako a tam si vyber nejlépe PNG :o)

22.08.08 18:45
hodnocení

nejde to*zed*

my*
hodnocení

1x

klavesou print screen si uložíš obrazovku, otevřeš malování, dáš ctrl+v a obrázek uložíš pod nějakým jménem a nejlépe ve formátu PNG. Obrázek pak upneš např. sem: imageshack.us/...

jeho adseru sem vložíš a dáš uložit obrázek ( teda myslím já to ještě nezkoušel takže jestly se to teď nepovede budu za vola :o)

img152.imageshack.us/...

my*
hodnocení

1x

klavesou print screen si uložíš obrazovku, otevřeš malování, dáš ctrl+v a obrázek uložíš pod nějakým jménem a nejlépe ve formátu PNG. pak klepneš na toto:

Herní centrum v icq6 #3

my*
hodnocení

1x

takže jsem za vola, udělej to podle toho druhýho komentu, ten první taky jde jenže v něm už zase nemusíš klepat na "Uložit obrázek"

*hi*

cybermagefroll*
hodnocení

0x
A přeinstalovat ICQ jsi zkusil?
Jinak pomoc bych zkusil hledat tady.
icq.atlas.cz/...
pomoc.atlas.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]