Nejste přihlášen/a.
Hi,nejde mi herní centrum v icq6. Když kliknu na ikonu her tak to her hlásí to nějakou chybu. Mám vyfocenou obrazovku,ale nevím jak to sem vložit. Dík
klavesou print screen si uložíš obrazovku, otevřeš malování, dáš ctrl+v a obrázek uložíš pod nějakým jménem a nejlépe ve formátu jpg nebo png. Tady vložíš odpověď a zaškrtneš že chceš vložit obrázek a ono tě to při odesílání vyzve na nalistování obrázku
Start/Všechny programy/Příslušenství/Malování
tam pak dáš Uložit jako a můžeš si vybrat jako co to chceš uložit ( PNG )
:o)
problém je pravděpodobně v prohlížeči IE, ( vyskytuje se i u jiných uživatelů) důsledně radím IE odinstalovat a použít např. tento prohlížeč: czilla.cz/...
rovněž doporučuji zahodit ICQ a zkusit např. QiP stahuj.centrum.cz/... ( QiP infinitum 9014 R3C, je tam i CZ podpora)
:o)
Nástroje/Správce doplňků/Motivy vzhledu/získat motiv vzhledu mozzila firefox nabýzí spousty graf. schémat
nebo jen Nástroje/Možnosti/Obsah tam si upravíš písmo dle libosti... jen Mozzilu Firefox zkus, neboj... ale jak chceš je to na tobě...
klavesou print screen si uložíš obrazovku, otevřeš malování, dáš ctrl+v a obrázek uložíš pod nějakým jménem a nejlépe ve formátu PNG. Obrázek pak upneš např. sem: imageshack.us/...
jeho adseru sem vložíš a dáš uložit obrázek ( teda myslím já to ještě nezkoušel takže jestly se to teď nepovede budu za vola :o)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.